Napsat recenzi

Dovolená za trest

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 602x
Recenze se líbila: 262 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Po příjezdu na hotel jsme měnili 3x pokoj. Jídlo připomínalo odtučňovací kůru a 160 schodů z pokoje k moři bylo také vydatné. Po celém hotelu byly otevřené dveře a krásný výhled na humus, který zde obyvatele zanechali. Nefunguje většina bungalovu - vany zlomené, ještěrky všude( takové malé skladiště). Nejluxusnější pokoje jsou pod čísly 500-700. Což málo kdo mohl dostat. Věřím, že mimo sezónu to zvládali, ale teď bylo vše špatně. Na všechno se čekalo 5 minutes. :/ Poslední kapka byla, že nešla elektřina skoro celý den a jeden den dokonce netekla voda. Tohle už bylo moc. Pan delegát některé lidi stěhoval do 4* hotelu vedle, ale až po týdnu, kdy už jej hromadné rozdávání protokolů k reklamaci nebavilo.

Pozitivní stránka byla ta, že jsme se sdružili s ostatními v hotelu a po několika dnech se už jen smáli..

(Pokud by měl někdo zájem zašlu fotografie).

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Při příletu na hotel jsme dostali pokoj č. 340. Pokoj byl v dezolátním stavu, vana a záchod žlutá, záchod protékal. Celý pokoj byl zahalený prachem, na balkóně rozbité židle, postel neměla ani přehoz. Po změně pokoje na pokoj č.133 jsme zažili uklizenější pokoj ovšem neodtékal odpad ani ve vaně ani v umyvadle a v noci nám zde běhali ještěrky. Při další výměně pokoje (na který jsme se chodili průběžně ptát celý den) se ukázalo, že klíč nepasuje ke dveřím :D Obsluha nám to šla ukázat, jak se odemyká, ale ke vší radosti zde už byli nastěhovaní lidé... Poslední zastávkou bylo 5 patro hotelu, které bylo lehce zrekonstruované :D. Koupelna byla snesitelnější a výhled to zachránil. Pokud jste nedali bakšiš nebyli ani ručníky natož toaletní papír. Vytřeno bylo jednou za týden.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo bylo na příděl, pití se podávalo do malých kelímků. Když jste si chtěli přidat, koukali se na Vás divně. Nejlepší jídlo byla zaručeně rýže a někdy přesolená polévka. Výborný byl meloun :D. Sladké nápoje byly na oběd a na večeři, pokud Vás chytl Faraon a Vy jste chtěli coca-colu na klidnější žaludek. Nebyla možnost. Jídlo - játra, vepřové, kuře ..dokola :D To, že je nádobí rozbité, tak to je opotřebením. Ale nikdy se nám nestalo, že by Vám brali talíře při jídle. Nebyly nachystány ani příbory. Prostě zhola nic :) Pro pití příděl 1,5 l na dvě osoby. Museli jste si pro něj zajít na bar od 10-14:00.

Na výběr byla i orientální restaurace, která nebyla o nic lepší než v hlavní jídelně. Pokud jste nepřišli na začátku tj. v 19:00 nebyla šance si již po té vybrat. Nebylo jídlo ani prostřeno .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Pokud jste v aule je to příjemné, ovšem po příchodu do pokoje Vám spadne brada. Personál nestíhal. Pan delegát bral vše na lehkou váhu. Jednou jsme zažili, že se v e výtahu sekla paní s dětmi. V bazénu se málem utopilo dítě. Opraváři chodící s kladivem a šroubovákem, také pobavili. Na vše člověk čekal 2 dny a nehlo se to. Klimatizace - ať jste nastavovali jak jste chtěli, pořád to foukalo stejně. Ani v jednom pokoji nešel trezor, tudíž věci celou dovolenou zavřené v kufru. :D Pokud trezor fungoval ( tak se nedal odemknout ). V hotelu se vytíralo jen tam, kde nebyla překážka (stůl nebo židle).

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Největším potěšením zde bylo moře( což není zásluha hotelu). LZE PLAVAT I ZA BOJKY. Korály nádherné, viděli jsme spoustu ryb, rejnoka, sépie, chobotnice i mantu. Pláž byla rozdělena na dvě části, pláž Carnival placená ( 10 euro na den) - tam většinou nikdo nebyl. Pláž pro ostatní smrtelníky byla neustále obsazená a bylo těžké sehnat místo. V baru byla možnost obědu - pizza s mozzarelou a hranolky (4 kousky a dost). Ovšem jediná záchrana :D U bungalovů byla menší pláž, kde byly krásné korály, ale pro občerstvení museli chodit celou zátoku až k baru na hl. pláži. ¨

Plavčíci obsazovali lehátka ručníky, dokonce jednou nám vyhodili věci pryč, ptozože to tam měl někdo údajně rezervované.

Animátoři cca 3x za den tančili a dělali doprovodný program.

Pozitivem pláže je obchod, kde Tito vyrábí korálky a písek. Pokecáte si s ním česky a má dobré ceny. :)

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Zeleň vymřela, všude rozházené odpadky a jiné věci.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Být celé dny u moře a nemuset nahoru do hotelu, byla by to nádhera..Ale po každé co jsme přišli nahoru byl problém. Pokud si chcete dovolenou užít, tady není to správné místo. Vracet se sem nebudeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 62
z 127 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

M: Reklamace - 14. 9. 2018 14:05

Prosím kontaktujte nás také reklamujeme hledám více lidí, protože jako jednotlivci proti CK nemáme šanci. Děkuji M ma264@seznam.cz reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání