Napsat recenzi

velké zklamání

Recenze hotelu Prima Life Makadi Resort & Spa ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 838x
Recenze se líbila: 493 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

po 7. už raději NEEEEEEEEEEEEE

Ubytování  průměrně (4,1/5)

špína

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

špatný

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

špatné

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

pěkné

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

pěkné

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Rok od roku horší. Byli jsme tu po 6té a špína.Hotel pomalu chátrá pokoje špína , uklízeči líní. Rádi jsme sem jezdili máme tu super kamaráda,ale už sem bohužel nechceme. Jídelna upatlaný ubrousku, pomalu si dávat pozor aby jste se neumazali, ženám radím večerní pěkné šaty se sem už nehodí. velké zklamání.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 100
z 123 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

lukáš: Prima life Makadi - 12. 6. 2015 11:31

mohli by ste prosím napísať viac o tom s čím ste bola nespokojná? reagovat

Miroslava Janečková: reakce na negativni recenzi - 22. 6. 2015 15:11

Sto lidi,sto nazoru.Já s paní nemohu souhlasit,byli jsme tam ted v kvetnu po ctvrte a stale se nam tam libí,v zari jedem znovu.do pokoje se jdem jen vyspat,tak drobne nedostatky neresime,ze jsou v jidelne upatlane ubrousky,atd...je tim,ze jsou lidi prasata a personal to nestaci pri takovem mnozstvi lidi menit a to se podle meho opravdu snazi.Hotel je pro nas super,personal vzdy usmevavy ikdyz toho musi mit plne zuby,animatori suprovy,za coz je v tom vedru obdivuji,ale hlavne kvuli cemu tam jedem je more a to je bezkonkurencni...Ja tenhle hotel doporucuji vsem znamym a vzdy jsou spokojeny.A nesmim opomenout na perfektniho delegata Marka.Kazdy ma proste jiny nazor,ale hlavne je to o lidech co ocekavaj. reagovat

Klára: Prima Life Makadi - 26. 8. 2015 8:25

vážená paní , tak proč jste hotel navštívila po 6x?! v případě vaší nespokojenosti bych tam nejezdila !! v tomto hotelu byla letos kamarádka a nemohla si vynachválit ! vše super !! no každý se asi díváme na z jiného pohledu ?! s pozdravem a příště si vyberte asi Bali nebo jinou luxusní dovolenou se kterou byste byla více spokojená !!! reagovat

Evik: Prima Life - 30. 8. 2016 14:17

Jestliže je v hotelu špína a špinavé nádobí, umývané plastové kelímky, tak pro tohle nemúže být nikdy žádná omluva. Je to jen obyčejný špinavý brloh na přespání s nehygienickým stravováním. Myslím, že zadarmo drahé. Z takového pobytu múže člověk také léta chodit po špitálech. Rozumíme si? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání