Napsat recenzi

Nejlepší dovolená v Egyptě

Recenze hotelu Fort Arabesque Resort Spa & Villas **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2022
Přečteno: 906x
Recenze se líbila: 124 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 5

Přímo v Makadi Bay jsem byla potřetí a ani jsem zatím neuvažovala,že bych jela jinam.Jen hotel měl vždy nějaké “ale”,než jsme poznali Fort Arabesque a konrétně West bay - křídlo pouze pro dospělé.

Nebylo nic,co by mi tu vadilo,naopak.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Připlatili jsme si za superior s výhledem na moře a rozhodně to stálo za to. Pokoj prostorný,vkusně vybavený,čistý a výhled na moře se neokouká nikdy.Za příplatek 20€ na týden wifi na pokoji,která fungovala naprosto bez problémů.Denně doplněný minibar (voda,pivo,cola,sprite,fanta,džus).

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava naprosto předčila naše očekávání.Do Egypta jezdíme kvůli moři a odpočinku s tím,že jídlo je prostě všelijaké,ale hlady neumřeme.Tady jsem bohužel (bohudík) chodila přejedená,protože to bylo tak chutné,že jsem neodolala stále ochutnávat.Ovšem na zkoušku jsme byli na jídle v hlavní budově a to takový zázrak nebyl, takže opět vychvaluji restauraci ve West bay,která byla pouze pro ubytované zde.Obsluha velmi milá a slušná,vždy prostřeno,objednávka pití přímo u stolu a dokonce i velmi chutné víno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Za bakšiš jsme celý týden strávili na lehátku přímo v první řadě u moře,velmi ochotně nás šel beach boy každé ráno doprovodit k místu a dá se koupit i přenosná chladnička naplněná pitím přímo na pláž.Personál nesmírně ochotný,usměvavý a nic vtíravého ani otravného nikde neproběhlo.Prodejci na pláži prohodí pár slov,pokud odmítnete mile a věnujete jim 3 věty,neurazí se,popřejí hezký den a jdou dál,nesmí být člověk arogantní.Beach bar měl výborné koktejly chutnající jako u nás,super.Každý večer na pláži v baru živá hudba,u baru u bazénu West bay také živá hudba a pro děti animační programy v clubu,tam jsme nechodili.Sportovní vyžití také.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Za mě má tento hotel pláž nejhezčí na Makadi. Dlouhá,naprosto čistá,lehátka nejsou na sobě nalepena,nádhérné korály a vždy vyznačen vstup do vody,kde korály nejsou,boty do vody nejsou tedy potřeba.Pokud chcete šlapat přes korály,tak vás plavčík okamžitě upozorní a musíte jít jinudy,kde korály nejsou.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Areál hotelu je velmi rozlehlý a zahrada nádherná a udržovaná.Cestou můžete procházet mezi hotely,takže se trošku zabavíte a nakouknete i jinam,nutně nemusíte být zavřeni v areálu.Ale na večerní zábavy ve městě to v Egyptě prostě není no :).

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Nechtělo se mi ani domu,jeli jsme na týden,že na Egypt to stačí a vydržela bych tu rozhodně déle.Na podzim se sem vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdenka: Fort Arabesque - 19. 4. 2022 19:52

Dobrý den, jak to vypadá v Arabesce s plážovým barem levého křídla, je už otevřený ? reagovat

Marie: Re: Fort Arabesque - 19. 4. 2022 23:01

Dobrý den, ano je, do západu slunce. reagovat

Marian: west wing? - 17. 5. 2022 12:47

Zdravim, ubytovanie, ktore ste mali, išlo o bežné izby alebo tie luxusné vilky s privátnymi bazénmi? Zvažujeme tiež tento hotel, zatiaľ som počul len dobré recenzie. Cez akú CK ste boli? Díky. reagovat

Marie: Re: west wing? - 17. 5. 2022 20:00

Zdravím,nene vilky ne,hotelové křídlo pro dospělé.Přes CK ***,určitě si to moc užijete,doporučuji. reagovat

Romana: Příplatky - 21. 5. 2022 15:06

Dobrý den, za 20€ jsme měli WiFi jen na pokoji, nebo v celém areálu a pro kolik zařízení? Kolik jste připláceli za lehátka v první řadě? Děkuji reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání