Napsat recenzi

Spokojenost :)

Recenze hotelu Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 517x
Recenze se líbila: 561 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Super odpočinek,zábava a hlavně žádné starosti !

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Přiletěli jsme kolem šesté ráno,po příjezdu na hotel jsme do pěti minut dostali náramky a vozíkem nás dopravili až na pokoj. Vzhled pokoje byl velmi příjemný. Všechno bylo čisté,nic v rozpadu :D Výhled jsme měli z poloviny na moře a z druhé na další část hotelu. Terasa byla prostorná,dokonce mi přišla větší než samotný pokoj :) koupelna byla dobře udržovaná,záchod čistý a sprcha byla velká (asi největší co jsem kdy v hotelu měla).

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídlo bylo chutné,čerstvé a často doplňované. K snídani bylo na výběr několik druhů ovocných a zeleninových salátů,vaječné omelety,jogurty,pečivo,salámy,sýry. K pití jsme si mohli vybrat mezi kávou,čajem,vodou či džusem. K obědu bylo několik druhů omáček,mas (převážně hovězí a kuřecí),polévek,salátů a dortíků. Večeři jsme trávili každý večer na velké terase u jídelny. Přímo na terase se grilovalo,smažilo a vařilo. Opět zde bylo mnoho obložených stolů se zeleninou,ovocem a sladkostmi :) Přílohy byly každý den stejné. Rýže,opečené brambory,kuskus. K pití bylo podáváno víno,pivo,voda atd...

Jediné mínus bylo v teplotě jídla,většinou bylo studené :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál byl velmi milý a ochotný. Pouze na animačním týmu bylo vidět že se nebaví. Na aktivity vás přišli pozvat jednou za dva dny a ještě je to obtěžovalo. Barmani jsou však úplný opak,narozdíl od animátorů se vás snaží pobavit mícháním koktejlů a komunikují s vámi :) Uklízeči jsou také velmi ochotní,vodu vám nosí každý den čerstvou a chlazenou,ručníky pravidelně mění za čisté a dokonce nám na pokoj nosili květiny :)

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Do moře se dostanete přes vratké molo u kterého jsou zaparkované dost velké lodě,ty celkem překáží. Pláž je čistá.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Pokud se vydáte na procházku jako my,budete příjemně překvapeni. Okolí je hezké a udržované :)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Dovolená se nám moc líbila. Určitě doporučuji :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

hanka: přístup do moře - 3. 10. 2014 10:36

Dobrý den,mohu se prosím zeptat,jestli je do moře možný vstup i z pláže(pozvolný vstup) nebo pouze z mola.My jsme letos byli v Fort Arabesgue-tam je suprový vstup do moře,což se o vedlejších hotelích říct moc nedá...Ke Cleopatře jsme procházkou nedošli.Mohu se ještě zeptat,když byl odliv,mohli jste se koupat.Ve vedlejších hotelích(vlevo) museli při odlivu min.100m za vodou.Děkuji :-)... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání