Napsat recenzi

Pelisky

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 997x
Recenze se líbila: 557 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Jeli jsme do tohoto hotelu podle recenzi a fotek z plaze.I kdyz jsme v Egypte uz po šeste,neveril jsem vlastnim ocim,co se tam deje.Asi se ptate,proc Pelisky-at si date horkou kavu,caj,mleko,kakao dostanete na zamichani malicke plastove lzicky jako v nasem oblibenem filmu a to je pry petihvezda,jak maji po celem hotelu polepeno,k tomu cepovane pivo a nealko do 1 dcl kelimku.Postmixy otoceny k personalu,takze zadonite o trosku napoje a pokud chcete 3-4 kelimky-nedostanete.Zmrzlina jen v hotelu,to si pro ni musite vyjet shutlbusem nebo vyslapat cca 50 prikrych schodu a to jen od 15 do 17 00.Dava ji opet cisnik a pokud mate stesti jsou i 3-4 druhy,nekdy.Porce k smichu,pokud chcete vice,proste neda.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytovani celkem vpohode,musite se dostat do hlavni budovy,bungalovy pod ni jsou daleko a je kolem nich neporadek,prach,hadice na zavlazovani,ktere maji byt v zemi se povaluji vsude kolem.Zelen skoro zadna,zahrada neudrzovana,kere nestrihane,kolem papiry,plasty,popraskane trubky a dlazdice.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Co se jidla tyce,tedy nic moc,celych 11 dni 2 stejne polevky-nejaka bila,kterou jedli fakt jen odvazlivci a druha byly takova voda-asi zeleninova,ve ktere plavaly kousky mrkve,bramboru a kdyz tam hodili par spaget,bylo napsano,ze je italska.Pak uz jem kure bez chuti,karbenatky,hovezi maso s omackou-nekdy nebylo ani tvrde a ryba,asi pangas,bez vune a chuti.Cukrar,ktery tady delal dorty se minul povolanim,samy piskot s trochou kremu a na nem kandovana tresen.Nic co by si lide fotili,jaka to je bomba.Kdyz dosly zeleninove misy s rajcaty,zelim,nikdo je nedoplnoval,a my chytri co to vedeli,jsme vzdy spechali na otevreni restaurace,abychom neco urvali.Mate snidane,obedy a vecere,nic mezi tim,tedy krome te zmrzliny.Ani pizza,hranolky,neco sladkeho jako v jinych hotelech.Takze plna penze a ne all inclusive.Z ovoce byly jen pomerance,tvrde datle a neco jako nase hrusky nevalne chuti.Abychom nedostali kurdeje,na plazi jsme si kupovali jahody a meloun.Mala miska za 2 dolary.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

U toboganu byl kdysi na kachlickach nalepen PVC zeleny koberec,ktery se casem roztrhal na cary,tak jsme museli davat pozor,at nezakopneme.Kachlicky kolem bazenu byly vrazedne kluzke,chytry to kluk,ktery je vybiral a pokladal-mnoho prasklych,asi nevedel,ze se lepidlo dava po cele plose kachlicky.U bazenu bylo cca 20 lehatek,tak si nedovedu predstavit,kam si vsichni lehnou v plne sezone.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

plaz bylo asi jedine pozitivum,fotky fakt nelhaly a zatoka je opravdu moc hezka,vyhodou je,ze je mezi skalami a je vyborne kryta proti vetru.Je tam pujcovna slapadla,windsurfingu...Potapeni taky dobre,bezpecne a je co videt,no,ale zase to ale-lehatka maji sve nejlepsi leta za sebou a to dost hodne a na ty matrace bych neposadil ani sveho psa,kdybych ho mel.To jsem fakt jeste nevidel.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Vsichni vime,ze v okoli nic neni,tak jsme se prosli kolem more do vedlejsiho hotelu-Serenity Makadi Bay a plaz tam je kamenita a do more fakt jen pres molo,tak jsme byli radi aspon za tu nasi plaz.Jelikoz maji plaz smerem k otevrenemu mori,byl tam velky vitr a vlny.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Vsude kde jsme v minulosti byli,Egyptani fakt makali-zametali,cistili,strihali kere atd.,ale tady nic,talire prede dvermi od nekterych pokoju byli na zemi i 4 dny,nedopalky i tyden,vsichni se bavi a nikdo nema zajem neco delat.Opryskane zdi,spinave skla,uvolnene zabradli... Kdyz jsem si cetl nektere recenze,ktere hotel vychvalovaly,myslim,ze si to psali sami delegati aby jeste nekdo prijel.V pripade dotazu-774 21 31 42

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Al Nabila již nikdy více! - 18. 7. 2014 20:47

Mluvíte mi z duše a to bych ještě mnohem více přidala. Byli jsme v posledních bungalovech, strašná dálka( v horku a do kopce!). 2x -za 9 dní nás vezli odporným špinavým vrakem-bečkobusem nahoru...Jinak špína, nedali nám přistýlku, že prý nemají, tak jsme se rozčilovali a po 4 hod. jsme dostali pár prken a smradlavou prochc**** roztrhanou matraci, kterou bych nedala ani psovi!!! Neuklízeli, chyběl toaleťák, limonády byly nechutné chemické břečky. Ani delegátka ******** nic nezmohla, ani po týdnu, počítala jsem dny do odjezdu. Zbudili nás v 1.40 a ještě pozdě dle požadavku a o den dříve! Ani rybičky a korály mi zhnusení z hotelu a bordelu v něm a z chování místních čmoudů a z jídelny nevynahradily!!! Byli jsme po třetí v Egyptě, ale tohle bylo nejhorší! Už sem dlouho nepojedem, když tak na památky v únoru. A ten bordel na letišti! U nás v Brně to bylo jako v nebi (čisté, voňavé záchody, všude uklizeno). Za ty prachy bychom se u nás měli jako králové... reagovat

Petr: Děs a špína - 22. 8. 2014 10:56

Všechny negativní komentáře jsou bohužel pravdivé,jediné co tam bylo fajn je opravdu ta pláž,jinak špína a špatne hygienické podmínky,jídelna děs a plno arabášu,kteří dělají rámus reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání