Napsat recenzi

Nejkrásnější dovolená

Recenze hotelu Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 925x
Recenze se líbila: 517 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bazén Bazén
  • Venkovní bar otevřen celý den Venkovní bar otevřen celý den
  • Pohled z balkonu na chodbě Pohled z balkonu na chodbě
  • Bazén Bazén
  • Moře Moře
  • Náš výhled z pokoje Náš výhled z pokoje

S přítelem jsme byli na dovolené v Egyptě už po třetí, proto si dovoluji říct, že tento hotel byl nejlepší z těch, co jsme navštívili před tím ( Sunny Days El Palacio a Golden 5 ).

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Ubytování hezké, pokoje čisté, každý den uklizeno, vyměněné ručníky, složený toaletní papír :)) První šok byl z našeho výhledu na ulici, ale po první noci se nám to začalo opravdu líbit, egypťané jsou velmi legrační, tancovali a zpívali přímo na silnici skoro až do rána. Byla s nimi sranda.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Jídlo bylo chutné, teplé a byl ho dostatek. Pití taky velice dobré, i když sladké. Vedoucí jídelny mi dokonce dovolil si pokaždé vzít jídlo i na pokoj :)) S přítelem jsme si do pití dávali led a žádné střevní potíže jsme neměli jako v jiných hotelech :))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybavení hotelu je starší, ale to nám vůbec nevadilo. Celkový dojem z hotelu dobrý. Zaměstnanci hotelu neustále něco uklízí a leští,takže je všude čisto, na WC to pokaždé vonělo :)) Personál ochotný, nejlepší animátoři, celý den se starali o zábavu, jak dětí, tak dospělých.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Pláž je písečná, docela hezká až na betonový velice pozvolný vstup do moře, ale to se dá skousnout. Moře čisté, teplé, všude malinké rybičky a medúzky, které nežahají, takže si je můžete i ,,pochovat " :D Pár metrů od břehu jsou korály a větší rybky :))

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V okolí hotelu bohužel nic není, jen vedle a naproti je hotel, jinak se všude staví a kope, naproti přes silnici u hotelu je lékárna a pár obchůdků, ale tam jsme byli jen jednou v lékárně preventivně pro Antinal, bohužel tam nejde moc smlouvat a prodavači nejsou zrovna nejmilejší, takže je lepší si v hotelu objednat taxík a zajet si do večerní Hurghady a nakoupit všechno tam. Ani v našem hotelu nešlo moc smlouvat.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Tato dovolená byla opravdu nejkrásnější jakou jsem kdy zažila. Všechno bylo podle mých představ, i když jsem se zpočátku bála, že zde nejsou obchůdky a žádný noční život, protože jsme mladí lidi ( 22 a 23 let ), na nic jsme si nestěžovali a krásně relaxovali. Doporučuji všem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání