Napsat recenzi

Egypt - Hurghada, Hotel Festival Riviera Resort ****

Recenze hotelu Festival Riviera Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 393x
Recenze se líbila: 505 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkná dovolená, ale příště asi zvolíme lepší hotel....

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel pěkný, ale v pokoji starý nábytek, špína v koupelně, jinak docela uklizeno... Přes balkon jsme se dostali na terasu a asi po 30 metrech byl pěkný výhled na bazény, zahradu a moře. Na to, že je hotel starý údajně 7 let (info od delegátky), tak je docela zdevastovaný.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo pořád dokola, takže po 3 dnech jsme se těšili domů na českou stravu. Velmi málo ovoce a to mne mrzelo nejvíc. Pořád jen žlutý meloun, pomeranče, datle, občas grep, jablka namočená ve vodě a každý třetí den červený meloun. Na každé jídlo se čekalo ve frontách. Pak se přidělovaly jen hodně malé porce, ale Rusům (těch tu bylo snad 95%) vždy naložili mnohem víc na talíř a oni jim za to nechávali zase rozvrtané plné stoly jídla. Všude se tlačili, aby byli první a chovali se tak, jako by jim to tam celé patřilo... :-( Téměř každý tu měl zdravotní problémy: křeče, zvracení nebo průjem. Naše léky nezabraly vůbec a bohužel ani ty jejich neměly extra velký efekt a to jsme si dávali pozor, nepili příliš studené nápoje a vydělávali jsme si led z pití....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Bazény pěkné, jen by je chtělo častěji čistit, ale krásně upravená zahrada a bylo to kousek k moři. Nejvíce se nám líbilo na bazénu u moře, kde byl také bar ve vodě a fajn kamarád "číšník Mohamed", který nám občas nosil pití až na lehátko pod deštník. :)

U tohoto baru jsme byli vždy velmi rychle obslouženi a ne jako jinde, kde přednostně nalévali zase jen Rusům... :( Jinak personál většinou příjemný. Animátoři v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pěkná pláž i moře, úžasně teplá voda v moři, obzvláště později odpoledne. Vstup do moře velmi pozvolný, voda čistá, lehátka a slunečníky už něco pamatují, ale nebyl problém chytit místo. Do vody doporučuji raději obuv, protože kousek od břehu jsou malé korálové útesy.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Přímo v hotelu bylo pěkně, ale mimo hotel jen samý písek a neutěšená krajina. Všude spousta skládek a nic víc. V okolí je jen pár hotelů a ostatní se teprve začínají stavět. Do města daleko, takže žádné vycházky po okolí, protože není kam.... A jet do města, to je za trest.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Jelikož jsme toho projeli už hodně, tak můžeme porovnávat. Pokoj co jsme dostali, byl zatím ten nejhorší. Jídlo patřilo také mezi ty slabší, ale okolí přímo v hotelu se mi líbilo moc. Doporučujeme výlet se šnorchlováním a koupáním na ostrově Giftun. Bylo tam sice strašně moc lidí, ale za to nádherné čisté moře. :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání