Napsat recenzi

Nubia ano

Recenze hotelu El Karma Aqua Beach Resort (ex Nubia Aqua Beach) **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 338x
Recenze se líbila: 224 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Nubia nám byl nabídnut při shánění pobytu last minut na konci prázdnin a nabídka splňovala ,co jsme požadovali. Recenze, které jsem přečetla,byly většinou hrůzostrašné,navíc jsme jeli s dětmi,tak jsem měla obavy,jak naše dovolená vlastně dopadne. Ano,vyskytly se problémy s ubytováním, s dlouhým čekáním na ubytování,ale všechno se nakonec vyřešilo,i když jsme si za lepší pokoj připlatili,ale tady už zaspala cestovní kancelář,mohla lépe informovat. Naštěstí to byly jediné trable za celý pobyt,od té chvíle jsme si dovolenou užívali,děti byly nadšené,vyřádily se v bazenech i v moři. A všude čisto.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Za pokoj jsme museli sice připlatit,ale nelitovali jsme. V přízemí, s teráskou,pár metrů od bazénu. Pokoje prostorné, sice pro 3 osoby,ale další přistýlku nám ochotně donesli. Vybavení starší,ale dostačující,pokojský se o nás staral a vždy vyhověl.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

chutná,pestrá,výborné zákusky,venkovní bary u každého bazénu,obsluha ochotná. Odpolední svačinu - zmrzlinu a smažené sladké kroužky děti milovaly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Ochota,úsměvy,žádná dotěrnost,nebo vyžadování bakšiše.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

Vstup do moře z mola i pro neplavce,pokud je příliv,moře opravdu zmizí,nutná obuv do vody hlavně děti,dá se dojít od břehu dost daleko,začátek drobné,ale ostré kameny,pak písek. Naše děti ve věku 10 - 12 let se vyřádily ve vlnách a se šnorchly. Pláže čisté,lehátka i na molu,ale musí se počítat s dost silným větrem.

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Hotel je na okraji pouště,v resortu je všechno,včetně obchodů, je zde velký výběr výletů,ale ani když se nikam nevydáte, pobyt si užijete. Hotely jsou většinou hlídané,takže bezpečné.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Nám se tam líbilo,a hlavně jsme si pobyt užili. Resort doporučujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání