Napsat recenzi

vydařená dovča až na...

Recenze hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 968x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovču 19.-26.9.2015 jsme se těšili celý rok, že si ji užijem zahodíme za hlavu všechno a všechny. . Po příletu do Hurghády nám spadla brada jenom po koupi víz.(vízum stojí 20 Euro) Místní úředník se to tiž vůbec nenamáhal vrátit nám nazpět 10 euro místo toho nám vrátil pouze 25 egyptských Le takže nás pěkně oškubal přímo na letišti.Proto upozornuji všechny vemte si sebou drobnější měnu eura nebo dolary a napočítejte si to akorát.Jednodolarovky ty jsou zase lepší na bakšiše.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování jsme měli ve druhém patře tedy přímo pod střechou. Klimatizace tedy jela celý den i v noci bylo nutné ji zapnout. Jinak úklid byl každý den , všechno jak má být , ručníky , voda, vytřeno. V noci byla slyšet disko z vedlejšího hotelu.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Já jsem v Egyptě již po páté takže to hodnotím i z této stránky.Bylo to nejslabší co jsem zažila. Výběr masa po celý týden slabý třeba v pátek nebyl vůbec pouze grilované , čemuž se tedy nedalo vůbec říct to byla nepoživatelná spálenina načem jsme se shodli i s ostatními čechoslováky. Jinak dostačující výběr zeleniny , salatů nebo zákusků .V ceně zájezdu je i návštěva restaurace např. mongolská , japonská , italská , gril.Vybrali jsme si japonskou , to bylo takové kulinářské představení nadčím by asi japonci a pan Polhreich žasli ,ale za ten zážitek to stálo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál je ochotný snaží se vám vyjít vsříc pokud pochopí co chcete . Animátoři fungují všude stejně , cvičení hry, vodní sporty na pláži každý si najde to svoje .My jsme chodili na večerní kulturní představení které bylo na hotelu prováděno i mimo jiné místním animátory. Pozor hlavně nepodepisujte na pláži žádné nabízející služby za poplatek. I když službu nebo výlet nevykonáte oni budou stejne po vás chtít zaplatit. nestalo se to nám ale jiným turistům musí to potom řešit delegát..Koupili jsme si výlet na moře na potápění a šnorchlování . Bylo to super ráno jsme vyjeli navečer jsme se vrátili. Průvodkyně češka Renata byla na lodi ,jako jediní češi jsme to ocenili. Udělali nám i fotky na CD .Opakuji se vemte si drobné eura na placení nikdo z místních obchodníků ani na recepci vám nerozmění.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Moře je to za čím jsme hlavně jeli. K moři jdete upravenou krásnou zahradou. Na pláži nebylo vůbec narváno, dostatek lehátek , za zády plážový bar.Vstup do moře jemný písek. Moře je při odlivu asi 0,5 km prázdné,takže je nutné mít boty do vody,aby jste přešli až na druhou stranu kde se dá plavat a šnorchlovat.Tam jsou korály už v metrové vodě a rybyčky plavají kolem vás.Teplota vody moře tak to byla vana s teplou vodou ale úžasná.Od pláže vede molo na jehož konec jezdí i hotelový minibus. Jinak je to krásná procházka při které koukáte do moře kde co plave. My jsme viděli mimo jiné i murénu a tři rejnoky . Na konci mola jsou vstupy do moře a tam se dá plavat i šnorchlovat. Jsou tam i lehátka ale už ne bar.Pro malé děti ideální pokud není odliv.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí hotelu je spoustu obchůdků i lékárna . Každý si najde to svoje co by potřeboval koupit.Hlavně na Vás všichni volají a tahají aby jste navštívili zrovna ten jeho obchod. Delegát vám určitě doporučí čím jet a za kolik třeba na nákup do města.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkové shrnutí , dovču jsme si užili , jeli jsme si hlavně odpočinout užít si moře to se nám splilo s faraónem jsme si taky užili , asi jako každý ale doma je doma.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání