Napsat recenzi

Pěkná dovolená ale...

Recenze hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 236x
Recenze se líbila: 505 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená s manželem a dvěma dětmi se nám vcelku líbila. Po přečtení recenzí jsme byli připraveni téměř na vše, takže to pro nás nebylo žádné velké zklamání, ale ani nadšení.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

S ubytováním jsme byli spokojeni. Po vložení 10 dolarů do pasů a smutných psích očích, že máme s sebou 2 unavené děti nám přidělili rodinný pokoj po levé straně hotelu, což bylo super, protože na balkon nesvítilo slunce a tudíž se na něm dalo sedět téměř kdykoliv. Rodinný pokoj pro nás ideální, protože děti měli své vlastní teritorium a my také. V každé z místností je i televize, takže o zábavu před usnutím postaráno. :-) Koupelna čistá, bez nějakých větších nedostatků. Jediné co se nám na pokoji nelíbilo byly vlhké zdi a odlupující se omítka. Ale vzhledem k tomu, že jsme tam trávili jen noci nás toto opravdu netrápilo.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Po přečtení několika recenzí jsem se na jídlo vyloženě netěšila. Musím říct, že jsem byla překvapená, že jsme si vždycky něco vybrali. Měli jsme spousty ryb, výbornou rýži i bramborovou kaši, mleté maso na všechny možné způsoby, zeleninové saláty, skvělé hovězí maso a samozřejmě nesmím zapomenout na super dortíky. Co se týče zeleniny jako takové, bylo jí vždy dostatek od mrkve počínaje přes okurky, rajčata, salát až po zelí. Nabídka vskutku široká, leč veškerá zelenina oschlá.

Z ovoce byli na výběr jablka, hrušky(úplně tvrdé a bez chuti), banány (zelené a omlácené), blumy, hroznové víno a 2x za pobyt i červený meloun.

Co se týče organizace tak z toho jsem byla opravdu zklamaná. 2 menší restaurace jsou pro tento hotel čítající cca 5000 lidí opravdu málo. Takže fronty před restauracemi byli každodenní, nedostatek talířů, vidliček, nožů a skleniček taktéž. Nicméně můj obdiv zaslouží manažeři, kteří byli schopni i tento chaos řídit tak, že člověk ani nebyl naštvaný :-)

Velkým zklamáním pak bylo pití, které je neuvěřitelně přeslazené a navíc oproti jiným hotelům, kde například vodu dostáváte i na barech v lahvích jsou tu veškeré nápoje rozlévané a i na kávu máte automaty. Bohužel z hlediska hygieny bylo toto naprosto otřesné a občas jsem si připadala jak na dětském táboře u várnice se šťávou rozlitou všude po okolí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení hotelu je dostačující. Tobogány skvělé. V předchozí recenzi se píše, že je na tobogánech omezení jak váhové tak věkové. Já musím říci, že my jsme neměli na žádné vodní atrakci problém s tím, že by nás tam nepustili. Mám děti ve věku 6 a 12 let a obě mohli všude sami.

Bazény skvělé, čisté, teplé. Na vyblbnutí naprosto dostačující.

Personál hotelu byl celkem super. Pán co nám uklízel pokoj byl vstřícný a pokud jsme cokoliv potřebovali tak nám s úsměvem zajistil. Pokoj byl vždy čistý, každé 2 dny čisté povlečení a každý den čisté ručníky. Mini bar doplněný každý den 2 lahvemi vody a jednou litrovou lahví Koly, Sprite a nebo Fanta.

Personál na pool baru a plážovém baru neustále naštvaný a občas nepříjemný. V Lobby baru ze začátku personál odtažitý, ale s přibývajícím časem stráveným v hotelu byl příjemnější a milý. Později již zdravili a bavili se s námi i mimo Lobby bar.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Jelikož jsme věděli jak je to u tohoto hotelu s přílivem a odlivem, nevadilo nám, že přes den nebyla u pláže ani kapka vody a že se za ní muselo dojít. Pokud máte boty do vody, je to velice příjemná procházka mezi korály. Pokud si chcete zašnorchlovat, je u hotelu molo a po cca 5 minutách chůze na konci mola je neuvěřitelný korálový útes s množstvím různobarevných ryb různých velikostí. Nejlepší je jít tam ještě před snídaní, protože tam nikdo ještě není a můžete si ten podmořský svět náležitě vychutnat.

Pláž s dostatkem lehátek a slunečníků nijak nevyniká, ale ani nezklame.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí hotelu je spousta krámečků, kde se dají nakoupit různé věci od oblečení, přes obrazy, upomínkové předměty až po čaje a bilinky. Platí zde pravidlo smlouvat a zase smlouvat. Klidně i pohrozit odejitím z obchodu. Jakmile uvidí že odcházíte dají vám cenu více než příznivou. Jsou milí a dá se s nimi povídat. Většina z nich mluví i česky, i když špatně.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem z hotelu je ten, že je to pěkná dovolená pro nenáročné klienty. Pro ty co si potrpí na luxus a obskakování se vším komfortem bych doporučila jiný hotel.

Musím dodat že všichni zaměstnanci jsou jen lidi a stejně jako my i oni dělají chyby. Chce to jen trochu shovívavosti a pochopení pro jejich mentalitu a budete spokojeni. :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání