Napsat recenzi

Albatros Aqua Park Hurhada

Recenze hotelu Pickalbatros Aqua Park Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 152x
Recenze se líbila: 254 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená, pěkný hotel vhodný pro děti, výborné služby, čisto, dobrá kuchyně, příjemný a profesionální personál, moře je trochu dál od hotelu, ale pěkné, spousta rybiček, korálů a s písčitou pláží. Teploty na přelomu července a srpna 2018 byly kolem 38 °C, nepociťovali jsme vedro.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Každý den špičkově uklizeno. Pěkné ubytování s klimatizací, trezorem, lednicí a wifi na pokoji v ceně. Wifi fungovala méně, když se připojilo více hostů (např. před večeří).

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Vždy bylo z čeho vybrat. Každý den bylo kuře na grilu a těstoviny, takže i děti měly svá oblíbená jídla. Ráno palačinky, vajíčka apod. bez front. Skvělé dorty, ryby i polévky. U moře je v ceně all inklusive bar, kde během poledne mimo nápoje nabízí i hranolky, těstoviny, pizzu a zapečený rohlík. Několikrát během pobytu jsme zůstali celý den u moře a najedli jsme se dobře i tam. Vyhýbali jsme se čerstvému ovoci a zelenině, které by mohlo být myto pod kohoutkovou vodou, nedávali jsme si do pití led a nejedli jsme zmrzlinu, kartáček a zuby jsme si čistili jen balenou vodou a neměli jsme po celou dobu pobytu (14 dní) nikdo z rodiny zažívací potíže.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel má několik bazénů a různých atrakcí pro děti, u kterých nebyly takřka fronty. U bazénů je méně lehátek, ale personál hotelu se snaží pro hosty najít místo, ale očekává ze to odměnu. Vstup jsme měli i do vedlejšího hotelu Sea World, včetně vstupu do bazénu a možnosti občerstvení u baru. Vstup jsme neměli pouze do hotelu Vista a hotelů a bazénu u pláže. Delegát nám řekl, že můžeme kromě Visty všude, ale nebyla to pravda.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře čisté, teplé s možností šnorchlování. Pláž je rozdělena na dvě části, hosté hotelu Aqua Park mají přístup pouze na její část. Pláž a vstup do moře je písčitý, nejsou potřeba boty do vody. Po levé straně je veřejná pláž, která není udržovaná, ale je tam jemnější písek, pěkný pohled na otevřené moře a skvělé koupání s menšími vlnami. V této části je mírnější vstup do moře a jsou tu i podél vlnolamu korály a pěkné rybičky. U moře bylo v každé denní době mnoho volných lehátek. K dispozici byl plážový bar. Na místě bylo několik plavčíků.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Areál hotelu je udržovaný, čistý, několikrát denně zavlažují rostliny, chladí a čistí chodníčky. V hotelu Aqua Park i u každého hotelu v blízkém okolí je řada menších obchůdků. Přes komunikaci směrem k moři v hotelu Palace je lékárna.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Super dovolená! Prostředí, služby, ubytování i strava na špičkové úrovni, pěkné moře. Méně lehátek u bazénů a moře je trochu vzdálené. K moři jezdí každé půl hodiny od hotelu mini bus, který nebyl nikdy přeplněn. Večer jsme chodili od moře pěšky (cca 10 minut).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání