Napsat recenzi

Blue Lake Resort & Aquapark

Recenze hotelu Blue Lake Resort & Aquapark **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 13x
Recenze se líbila: 56 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Katastrofa, jedním slovem. Na úvodní schůzku nepřišel ani delegát. Asi měli důvod se přejmenovat, pod Mirage najdete více recenzí. Stěží dvě hvězdičky. Rozhodně ne 4.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Hrůza, absolutně neodpovídá fotkám (měli jsme před***, po dvou dnech vypla elektrika na pokoji, takže světlo půl buď, ale bez klimy katastrofa. Od čtyř hodin do osmi večera jsem sdělovala x lidem a nikdo nic neřešil. Pak se mi s pomocí dalšího ubytovaného podařilo vyřešit novým pokojem a to až tak po naléhání. Po dvou dnech má dalším pokoji zase vypla elektrika, naštěstí po cca dvou hodinách naskočila. Lednice na pokoji nejela, konvice na vodu taky ne, dveře od balkonu se nedají zavřít. Možná by nebylo na škodu ubytovávat lidí podle národnosti u sebe. Přece jen, každá kultura jiné zvyky a být denně jak na kolotočích protože máte Klem sebe všude araby, tak žádná sláva. Poslední den neteče na pokoji ani voda, včetně splachování. ‍♀️

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Bordel! Jinak se nedá napsat, tak nechutné špinavé stoly až vás přejde hlad, což vlastně ani nevadí, protože není z čeho vybírat...každý den to stejné. Fotku na sociální sítě si tady určitě neuděláte

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Neochotný. Animátoři každý den stejný program. Ráno zakokrhá kohout, dáte si strečink, pak břišní tanec a konec. Animátorsky program pro děti taky o ničem, animátor na telefonu a děti si dělají co chtějí. Večer o půl 9 dětský program, za dva dny se to naučíte taky, protože je beze změn. Po půl hodině konec, na půl hodiny se animátoři vypaří a pak přijde "program" pro dospělé.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž, když si přispíte, jste bez lehátko, a když lehátko náhodou máte, tak přijde arab který je schopný si vám klidně sednou na nohy. Pláž je taková zátoka, takže žádná sláva. Pláž rozhodně není 0m od moře, chodíte kilometr i na jídlo a až za jídelnou je moře. Bazény jsou celkem 3. Na horním u tobogánu nenajdete ani lehátko, takže když děti budou klouzat, vy budete stát, jako trubky a dívat se. Spodní bazén pár lehátek má, ale taky kupu arabů, kteří to vše zaberou.

Spodní bazén nejsou schopni ani čistit, běžné je, že ještě ve dvanáct není vyčištěný.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Prostě Egypt. Při příjezdu na hotel vám blikají z názvu tři písmenka, to už vypovídá o všem. Žádné extra nákupní střediska nečekejte.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Nikdy více, takže jestli váháte, hledejte jiný hotel. Nedoporučila bych ani nepříteli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 37
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iveta: Naprostá katastrofa - 4. 9. 2023 13:54

Ani zadarmo. Pokoje špinavé a o jídle ani nemluvím.Jídelna smradlavá a špinavá. V jedné části neklimatizovaná. Až jsem začala vyhrožovat televizí, tak teprve začali trošku pracovat. Ale i tak jsem raděj požadovala změnu resortu. Skluzavky rozbité. Bazény plné zaburkinovaných egyptských ženských, které se v dětských bazéncích rochní. Pak v těch voňavých hábitech jdou do jídelny. . No prostě nikdy víc!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání