Napsat recenzi

Magic Beach Hotel....dovolená FAKT, jak má BÝT...

Recenze hotelu Magic Beach Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 1 127x
Recenze se líbila: 328 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 1
  • velice malý bazén, velmi špatně udržovaný, stále zelený, vůbec není vyhřívaný velice malý bazén, velmi špatně udržovaný, stále zelený, vůbec není vyhřívaný
  • pláž je z navezeného rozdrceného stavebního materiálu s nasypaným hrubým pískem pláž je z navezeného rozdrceného stavebního materiálu s nasypaným hrubým pískem
  • vstup do moře je pěkný humus...brodíte se ve špíně a v bahně po kotníky 200 - 300 metrů vstup do moře je pěkný humus...brodíte se ve špíně a v bahně po kotníky 200 - 300 metrů
  • vstup do bazénu je z vylitého hrubého betonu, který se loupe, bazén je nalepená modrá folie, která je špinavá, jsou tam tři filtrace, jenž snad fungují na heslo...neustále špinavý vstup do bazénu je z vylitého hrubého betonu, který se loupe, bazén je nalepená modrá folie, která je špinavá, jsou tam tři filtrace, jenž snad fungují na heslo...neustále špinavý
  • pizzerie....zajděte si na pizzu a bude vás přecházet zrak pizzerie....zajděte si na pizzu a bude vás přecházet zrak
  • pizzerie...tak tady si fakt pizzu už nedám... pizzerie...tak tady si fakt pizzu už nedám...
  • vstup do moře...špína, rozdrcené štěpy dlaždiček a cihel, bahníčko, humus.. vstup do moře...špína, rozdrcené štěpy dlaždiček a cihel, bahníčko, humus..
  • tohle mi dali na recepci na vyžádání, protože nikde popis k bazénu není, ani provozní doba bazénu tohle mi dali na recepci na vyžádání, protože nikde popis k bazénu není, ani provozní doba bazénu

Dovolená FAKT, jak má BÝT...zcela výstižné a z pobytu v tomto hotelu se vzpamatovávám ještě nyní. Fotografie, které jsou v katalogu u skoro všech cestovních kanceláří vůbec neodpovídají tomu, co člověk pak vidí na vlastní oči. Hotel celkově je velmi pěkný, ale tak zanedbaný a špinavý. Informace v popisu v katalogu vůbec neuvádějí provoz bazénu. Kolem bazénu jsou různě poházené odpadky, třeba 24 hodin ležící střepy od rozbitého talíře, nedopalky z cigaret, kelímky apod. Pláž je z navezené rozemleté a rozdrcené stavební suti z výstavby hotelu, prý cca před 7 lety. Vstup do moře je špinavé bahno s odpadky...na pláži jsou poházené také odpadky, nedopalky s cigaret apod. Prý jemný písek s korály...no, tak o tom si nechte zdát...boty do vody určitě sebou, jinak máte úraz na noze co by dup, třeba z ostrého štěpu rozemleté dlaždičky...dovolená jedna velká katastrofa...do tohoto hotelu už nikdy, ani omylem...

Majitel hotelu, pan Abdul po příletu z Káhiry koncem naší dovolené se sice snažil dát dohromady všechny nedostatky, ale určité věci napravit opravdu nejdou...to, co je v katalogu CK a to, co je skutečnost...velmi rozdílné..

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Po příjezdu v noci na hotel s malým dvouletým dítětem jsem dostala pokoj, který jsem šla ihned ještě v noci reklamovat, informace na recepci...ráno budou odjíždět klienti, pak vám ho vyměníme.....po výměně pokoje si již nemohu stěžovat ..pokoj jsem měla s malou uklizený každý den, sice za dolar, ale bylo čisto..

Ovladač k televizi byl rozbitý, slepili mi ho lepenkou. Televize zrnila, tak jsem si koaxiální kabel a koncovky opravila, a ejhle, obraz jako víno...příjem české televize PRIMA a Nova sport.

Balenou vodu v době příjezdu na pokoji jsem neměla, tak znovu reklamovat na recepci...chtěli jí zaplatit, ale po vyzvání, ať mě zavolají vedoucího recepce jsem vodu obdržela...

Klimatizace na pokoji nás taky zlobila, museli jí opravit po mých dvou urgencích.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava pro děti...no to už tam vůbec není, i když jsem měla požadavek na CK, že chci vhodný hotel se stravováním pro malé dítě...musím však říci, že po jednání s hlavním šéfem kuchyně jsem dostávala pro dítě extra jídlo bez koření a pálivých přísad, za co mu moc děkuji, jinak celkové hodnocení stravování...stále stejně se opakující jídla, převážně hovězí guláš, zeleninové saláty namíchané staré s čerstvými, ovoce veškeré skoro žádné...žlutý a občas červený meloun, nakrájený pomeranč...sladkostí přehršel, ale to mě moc neuchvátilo, nejsem vyznavačem těchto dobrot...kuřecí, krůtí maso sporadicky, ryba vetšinou v nějaké omáčce...asi třikrát za pobyt venkovní gril, příjemné zpestření...

Voda na baru u bazénu v barelu...nonstop na přímém slunci, čistota na baru veškerá žádná.

Restaurace ...čistota stolů a židlí, špinavé, zapatlané a olepené židle se zbytky jídel. Číšníci se sice snaží, ale moc o hygieně nevědí, pokud jsem jim řekla, jak to má vypadat, snažili se, taky za dolar... mladí kluci byli fakt milí a snaživí.

Nádobí si musíte kontrolovat, aby jste na tzv. čistém talíři nebo hrnku neměli předešlé jídlo hosta.

Toalety vedle restaurace se pro malé dítě nejdou využívat, měla jsem obavu, že malá ještě něco chytí. Nočník sebou nonstop v kočárku...bohužel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Wi-fi...no to byla taky jedná velká pohroma, ale myslím si, že již nyní bude připojení lepší. Během mého pobytu nechal majitel hotelu pan Abdul opravit a natáhnout nový kabel a celkové připojení neb v době mého pobytu wi-fi připojení vůbec nefungovalo, dle toho, jak je uváděno v katalogu...byla jsem nucena používat svoje mobilní data a rooming.

Pro děti možnost vyžití veškeré žádné...asi jsem si nevzala z domova lupu, abych našla dětské pískoviště a jiné...

Klimatizace na recepci dle informace nefunguje, několikrát jsem byla požádat recepční o zapnutí neb se na recepci pěkně pečete....bohužel...

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž..ježíš, katastrofa další...prý podle katalogu, písečná pláž s korály, vezměte si boty do vody...no to vřele doporučuji, protože o úraz si to tam jen říká...pláž špinavá, bláto, rozemletá stavební suť, kousky cihel, štěpy dlaždiček apod.

Nikde v okolí bazénu a ani pláže nejsou informace, upozornění apod. Zaměstnanci, jenž mají na starost úklid kolem bazénu a pláže, se poflakují, sedí a pozorují s úsměvem všechno možné, a né to, co by měli...zahrada u bazénu se za celou dobu mého pobytu nezalila, takže je spálená.

Pozor, a na co nás nikdo neupozornil a ani nebylo nikde v katalogu napsáno, že bazén se údajně zavírá v 17 hodin.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí hotelu vypadá, jak po bombardování, všude hromady suti, odpadky, špína....prošla jsem se od hotelu cca na 100 metrů do obchodu pro zmrzlinu, kterou na hotelu nedisponují....já vzhledem k tomu, že jsem chtěla pouze vhodný hotel pro malé dítě se kterým budu pouze v rezortu, okolí kolem nemohu hodnotit.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Tento zájezd byl vyžádán a zakoupen u CK I****, která jej přeprodávala CK A****, jenž byla pořadatelem zájezdu. Velké zklamání vzhledem k tomu, že zájezd byl na vyžádání hlavně pro malé 2 leté dítě vzhledem k rekonvalescenci po nemoci na doporučení od lékaře. V době našeho pobytu se stala i velká nepříjemnost v cca 4,5 km vzdálených dvou rezortech, kde byly zavražděné a pobodané turistky. Delegát nás neinformoval o situaci, která vznikla. Celkový dojem z této dovolené, už nikdy ani náhodou...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana Macháčková: Magic Beach Hotel....dovolená FAKT, jak má BÝT... - 4. 9. 2017 15:01

...doplnění...tato dovolená byla vyžádána a zakoupená u CK I*** pořadatelem zájezdu byla CK A**** reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání