Napsat recenzi

Klidná dovolená

Recenze hotelu Arabia Azur Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 415x
Recenze se líbila: 409 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená od 5-12.5 2017. Teploty každý den nad 30°, v jeden den dokonce až 38°C. Teplota moře kolem 23-24°C.

Plusem je, že hotel je blízko letiště cca 20minut cesty.

Obsazenost hotelu zejména německy hovořící klientelou, docela dost Poláků, pár Čechů a minimum Rusů, ale byli zde i oni, ale s ohledem na to, že nedominovali, tak nebyly s nimi ani problémy jaké pamatujeme z jiných hotelů.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Normální Egypt, nic extra, ale taky nic, co by se dalo hanit, snad jenom nutno upozornit, že jejich 4 hvězdy, alespoň co se ubytování týče českým neodpovídají. Tohle totiž nejsou hotely pro byznysmeny, ale pro turisty.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Nelze nic vytknout, všeho hojnost až na ovoce. Sice se tam jeden dva druhy našly, ale vzhledem k možnostem a klimatu by to chtělo asi větší hojnost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Nic moc jsme nevyžadovali, takže nelze vybavení moc posuzovat.

Personál vstřícný a tedy bez problémů.

Úklid každý den i když ručníky nám za celou dobu nevyměnili , pouze tak efektně poskládali, že vypadali jako nažehlené.

Ubytování proběhlo ráno v den příjezdu okamžitě během 5minut, ale nutno podotknout, že jsme v tu dobu byli v recepci jenom 3hosté. Dávat dýško do pasu se moc nevyplatí, pokoje jsou jeden jako druhý.

Našinec možná ocení i český program ČT 24 v pokojové televizi.

Velké plus jsou bazény, zejména velký plavecký OK, ale i dětský je prostorný.

Jídelna u obědů šlapala zatím nejlíp, co jsme v Egyptě zažili, klid pohoda i rychlá obsluha s nápoji. Bylo to ovšem dáno asi tím, že část hostů obědvala na molu u moře ca 500m daleko od hlavní budovy..

U večeří to bylo trošku horší, ale jenom proto, že se večeře podávali pouze na jednom místě venku u bazénů a tak tam bylo trochu víc lidí.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře jedna malá písčitá plážička vhodná i pro děti, cca 70-80m dlouhá, kde si ale důchodci obsazují lehátka už asi tak někdy s rozbřeskem. Tady se dá i bez bot, ale neuškodí je mít.

V areálu je velké dlouhé molo cca 300m, na konci kterého je prostorný kruhový plac s barem a jídelnou. Po celé délce mola i na jeho konci lehátka se slunečníky, takže místa habaděj, ale do vody jedině po schůdkách.

Hotel má i dvě umělé zátoky, které zasahují do areálu hotelu takže tam je taky místa habaděj. Každá tato zátoka má svou plážičku širokou taky kolem 80m, ale vstup do vody je možný po celém obvodu. Každá zátoka je vybavena barem s nápoji.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Je to ve městě, takže ihned před vstupní branou spousta krámků s cetkami. Ca 100m od brány taky obchodní dům Kleopatra s pevnými cenami. Zboží hlavně pro turisty, plavecké a plážové potřeby, hračky, nějaké oblečení a hlavně hodinky, zlato , stříbro a suvenýry.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Hotel, turistu znalého poměrů v Egyptě určitě neurazí. Z naší strany spokojenost, líbila se blízkost letiště, bazén a klid u obědů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání