Napsat recenzi

be live hamaca garden 2016

Recenze hotelu Be Live Experience Hamaca Garden Hotel **** (Dominikánská republika - Santo Domingo - Boca Chica)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2016
Přečteno: 368x
Recenze se líbila: 633 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

dovolená v karibiku se všemi pro i proti, hotel hamaca nabízí v rámci ceny velmi slušný standard, přes často hloupé kecy průvodců jsem jel do boca chica a udělal jsem dobře. La romana by mě nenabídla o nic víc, juan dolio je jen resort byť se supr pláží asi nej v okolí (přiměřené vlny, písek a škeble) a bayahibe jen minivesnice s krásným okolím. boca chica je výborný výchozí bod pro cestování - do santo dominga, na samanou, na pláže el limon apod.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

bydlel jsem v hamaca garden, nikoli suites ani nic jiného a byl jsem velice rád, ubytování je situováno v nádherné ohromné zahradě s bazény restauracemi a bary, procházka 400m k moři skrz druhou část hotelu hamaca byla vždy příjemná, první pokoj co jsem dostal byl pravda čistý ale už dost starý a tmavý, nešlo zavřít okno a bohužel ani voda, po výměně pokoj naprosto skvělý, s balkonem výhledem na bazén, vše funkční, pouze varuji, že v pokojích jsou velmi výkonné a hlučné klimatizace, kdo bydlí v 3. patře moc klidu neužije, boca chica je malé městečko poměrně autentické, nabízí se několi barů klubů a všelijaké zábavy, je potřeba si ale uvědomit, že tu nejste v řecku nebo itálii...odvážnější samozřejmě můžou mezi místní do barů na pláži

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

all inclusive výkrmna...klasika všechno a moc, podle mého si vybere každý, kvalita obecně slušná, na výběr saláty, hamburgery, masa, ryby a tradiční pokrmy, dezerty, osobně bych vytkl že neumějí moc dobře připravovat některá masa - zejm. hovězí a ovce (tvrdé) a ryby krájejí většinou na podkovy, které navíc přepečou do mrtva, což je prostě kulinářská prasárna., bary a resturace jsou v zahradě i v bazénu je bar...takže ok

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

pokud si zajistíte přes cestovku nebo vydupete namístě co chcete, je vše OK, v řešení problémů jsou však zaměstanci prostě typické maňány...jako všude v karibiku, (jo vám nejde jako zavřít voda? a to vadí? někomu zavoláme. dáte si rum?...nebo... vám nejde zavřít okno...to je blbý někomu zavoláme...dáte si rum?)

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

pláž písčitá s velmi drobnými kamínky, voda jako rybníček, hloubka max 150cm - cca 400m v moři jsou vlnolamy - naštěstí, ty jsou ostatně všude v okolí - jak v la romana tak juan dolio, jinka byste si moc nezaplavali karibik má některých dnech dost sílu, jsem velmi dobrý plavec, ale v santo domingu nebo některých opuštěných plážích směrem na la romana kde vlnolamy nebyly to bylo místy o zobák - silné táhlé vlny 2-3m, kde je vlnolam je pohoda :) výhodou je že jste na jihu u karibiku a ne u atlantiku, atlantik je snesitelný jedině u samaná

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

malé špinavé městečko, stejně jako všechna ostatní v karibiku :) pár ulic kde se dá nakoupit suvenýr, ryby nebo cokoli vás napadne (opravdu cokoli...)

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

poměr cena výkon velmi dobrý, ale rozhodně bych nechtěl bydlet v druhé části hotelu bez zahrady, doporučil bych těm kdo hledají slušný poměr cena výkon a chtějí dobrý výchozí bod pro výlety a chtějí se mít kde vykoupat (klidná pláž)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání