Napsat recenzi

Panska jizda do Dominikanske Republiky

Recenze hotelu Destination Jelly Villas **** (Dominikánská republika - Punta Cana - Bávaro)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 479x
Recenze se líbila: 604 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Uzasna dovolena ktera se nam moc libila. Krasna priroda, mnoho palem, ciste more, bili pisek a lidi kteri bohati sice nejsou, ale umeji si zivot i tak uzit.

Absolvoval jsem i par vyletu:

- vsechny vylety maji jednu vec spolecnou a to ze se vas behem vyletu pokouseji ozebracit :-) a to i za absurdni veci.

Trebas popisu jeden zazitek kdyz jsem jel se synem na vylet v Buginach. Prijedeme do zakladniho kempu kde vyplnime a podepiseme nejakej papir kde na sebe bereme odpovednost za skodu. Dostavame prvni instrukce na buginy vas nepustime bez satku na nos a pusu a bez brejli. A hle oboji prodavaji na miste jdeme teda nakupovat 2x brejle a 2x satek cena 30 dolaru (nelze smlouvat).

Po nakoupeni dostaneme buginu a usedame do ni pribiha nejakej fotograf se slovy ja vas budu behem cesty fotit a potom vam to vypalim na CD. A uz vytahuje blocek ze ze mne vytahne 40 dolaru. Dostal informaci ze to nejdrive chci videt nez zaplatim tak odesel a opravdu behem cesty porizoval ruzne fotky.

Prvni zastavka byla u plaze na foceni kde bylo spoustu ruznejch obchodniku prodavajici alkohol, sperky, tabak, piti a zmrzlinu. Tak si rikam delegatka nam radila kupte si jejich alkohol sel jsem ke stanku a ptam se obchodnika kolik tahle lahvinka stoji "nejakej jejich napoj ve kterem plave drevo" odpoved dostavam 100 dolaru. Chvilku smlouvam a dostanu se na castku 40 dolaru a vytahuji penize ze zaplatim.

Ani nemam zabalenou tasku s nakupem a uz pribiha nejakej clovicek s kloboukem opletenym z palmoveho listi a jeden klobou pristal na hlave meho syna. Fotograf se rovnou pustil do prace a nafotil par fotek. Rikam ze to nechci koupit tak se na mne obchodnik podiva a rika tak mne zaplat za to ze to mas vyfocene :-) no dostal 1 dolar at mam klid. Najednou syn rika mam chut na piti a tak smlouvame o pepsi 0.5l koupeno za 3 dolary. Ani se neotocim a syn ma uz na rameni nejakeho hada at si prej udelame fotky to uz jsem vypenil a obchodnika jsem tam serval. Vzal jsem veci a sel si sednout do buginy. Pribiha malej kluk s flaskou od 2l cocacola s dirou ve vicku a zacal mne omejvat sandale od pisku a pokracoval u syna praskl do toho dalsi 1 dolar.

No a podobne to pokracovalo jeste dal cena za Buginy pro dva 130 dolaru a nakup + vsimne na dalsich 110 dolaru.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytovani se jim napoprve moc nepovedlo. Dvojluzkovej pokoj s naprosto zdevastovanym vybavenim a v noci silene hlucna muzika. Pokud se vam neco nelibi tak je potreba to resit. Touto pouckou jsem se ridil a po nahlaseni zavad jsem byl dalsi den pozvan k vyberu jineho pokoje ktery jsem si prohledl a shledal jsem naprosto stejne nedostatky tak jsem pokoj odmitl. Za dalsich 30 minut jsem byl pozvan na prohlidku dalsiho kterej uz odpovidal memu standardu a byl celkem pekny.

V hotelu probiha opravdu velka rekonstrukce, ale maji ji tak dobre zvladnutou ze nejak neomezuje hosty. A pocitam ze tak zhruba pristi rok uz bude rekonstrukce dodelana a vsechny pokoje budou nadherne.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Mnoho jidel na vyber a i celkem chutne a pokud vam nebude chutnat v hlavni restauraci tak tam maji i pizzerii a jsou obravdu dobre (davejte si ale pozor na to jakou jite maji tam i extra palive kde jsem nedal ani druhe sousto). Mnoho baru po celem hotelu. Jenom je skoda ze tam sice maji mnoho koktejlu, ale vsechny jsou jen s alkoholem a pro ty co nepijou tam jen jen Cola a 7up.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybaveni hotelu je celkem v poradku az na nektere pokoje. Spoustu ruznych hrist (volejbal, fotbal ...). Mnoho baru. 2 velke bazeny. Trosku jsem se bal toho ze hlavni restaurace neni klimatizovana ale vubec to nevadilo profukoval tam prijemny vitr.

Personal jse celkem v pohode a usmevavej pokud ho predem nenastvete tim ze se vam vas pokoj nelibi :-) pak dokaze bejt i neprijemnej. Je to ale dano tim ze i obsluha hotelu zije v opravdu silenejch podminkach ktere nejsou srovnatelne s nejhorsim pokojem pro hosty.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Mnoho lehatek a vzdy je nejake volne. Opravdu hodne palem pod ktere se da schovat pred sluncem. Krasna plaz s bilim piskem a pruzracna voda. Prvni den mne to tak vzalo ze jsem se musel po plazi projit a usel jsem asi 2km (v noci jsem pak trpel protoze jsem se celkem dost spalil). Pouzivat rozhodne opalovaci krem min 50 a nejake volne obleceni.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je zasazen v celkem peknem prstredi.

ostrov Saona:

Tento vylet doporucuji opravdu krasny kousek prirody. Zaroven doporucuji koupit kokosovy olej 5 dolaru za flasku. Plavba v rychlejch lodich na ostrov. Koupani na ostrove. Krasne velke vlny kousek od vstupu do more 3 - 5m, pozor stal se nam tam drobnej uraz nektere ty vlny jsou opravdu velke a dite ve 12 letech dokazou srazit na zem "syn mel poskrabanej bok od kameni a pisku na dne a solna voda do toho no uzasne". Pokud se clovek dostal za tyto velke lamajici se vlny asi 8 - 10 metru do more tak vsechno ok a krasne plavani hloubka ani takto daleko od plaze neni nejaka zasadni asi 1,5 m. Plaze ciste bili pisek a mnoho palem. Odesel jsem z plaze kde jsou vsichni hoste a prosel jsem polovinu ostrova do odjezdu a udelal mnoho krasnych fotek bez lidi. Navrat zase na "pevninu" tentokrat pomoci katamaranu pohanenych vetrem. Na katamarenech animacni prohram "tanec a chlast :-)".

Buginy:

Tento vylet nebyl uplne nejlepsi ale povedlo se nam vyblbnout i tady. Jizda na buginach a mnoho zastavek kde otravuji obchodnici. Jinak pokud si chce nekdo zajezdit idealni vylet. Pokud to mam ale srovnat s buginama na dovolene pred 7 lety v Tunisu tak je to nesrovnatelne Tunis vyhral na plne care (pruvodce pro 2 buginy jezdeni po meste po plazich a horach naprosto uzasne a bez zastavek u obchodniku).

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Naprosto uzasne.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání