Napsat recenzi

Grand Paradise Playa Dorada

Recenze hotelu Grand Paradise Resort Playa Dorada **** (Dominikánská republika - Puerto Plata - Playa Dorada)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2016
Přečteno: 212x
Recenze se líbila: 620 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v tomto hotelu byla pěkná, užili jsme si teploučké moře i když trochu s vlnami a krásnou pláž. Někdy po ránu byla sice trochu zanesená trávou, ale tu rychle shrabali a odvezli. Některá lehátka byla dost proleželá, ale vždy se dalo vybrat. Bylo jich dost. Zahrada u hotelu krásná a uklizená.Jídlo výborné, rozmanité a hodně ovoce a zeleniny, Výlety zajímavé a ještě zajímavější výklad delegátky paní Mileny. Také se nám líbily animační programy. Animátoři se věnovali zábavě po celý den i večer. Neustále se starali, aby se hosté nenudili. Nejúžasnější z nich byla Janet, Carlos a Alfrédo, ale i ostatní. Jen nám zkazila pár dní Kanadská mládež, která přijela ve velkém množství trávit do Dominikány prázdniny a chovali se jak zvěř. Alkohol snad i snídali a 24 hod. otravovali. Řev, pozvracené cestičky, nepořádek v orchidejích, ovšem to bylo vždy rychle uklizeno a ochranka se též snažila udržovat pořádek, ovšem mladí Kanaďané byli jak utržení ze řetězu. I přesto to bylo krásných 13. dní.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoj pěkný, čistý. Denně uklizeno, vyměněny ručníky, mýdlo a šampon též doplňován.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídla až dost a dobré. Ryby, masíčka na grilu. Hodně ovoce a zeleniny. Dortíčky a výborná zmrzlina. Pití také nechybělo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel vybaven průměrem, není nejnovější, ale nepohoršovalo nás vybavení.

Animace bezvadné. Od rána zábava, sport. Večer tanec. Místní kapely a soutěže. Moc se animátoři snažili o zábavu, byli úžasní, ale Janet, Carlos a Alfrédo jsou naši favorité.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře teplé, pozvolný vstup, trochu větší vlny, ale nebyly na závadu. Pláž pěkná, lehátka by mohla být lepší, ale vybrat se dalo. Někdy po ránu na pláži tráva, ale ta byla rychle shrabána a odvezena.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Krásná zahrada, všude se stále uklízelo.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Určitě jsem zde nebyla naposled, jen musíme s kamarádkou, která zde byla již podruhé, vybrat lepší termín, neboť mladí Kanaďané nám to trochu otrávili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Puerto Plata - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání