Napsat recenzi

Nejkrásnější zážitek - Dominikánská republika

Recenze hotelu Emotions Beach Resort Hodelpa Juan Dolio **** (Dominikánská republika - Santo Domingo - Juan Dolio)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2012
Přečteno: 1 387x
Recenze se líbila: 806 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 0
  • na pláži na pláži
  • náš pokoj náš pokoj
  • vstup před hotelem vstup před hotelem
  • pohled na celá hotelový koplex pohled na celá hotelový koplex
  • večeře na pláži večeře na pláži
  • animace animace
  • náš oblíbený animátor náš oblíbený animátor
  • banány, jedly se pouze jako příloh ak hlavnímu jídlu banány, jedly se pouze jako příloh ak hlavnímu jídlu
  • bazénový resort bazénový resort
  • divadlo divadlo
  • naši kapitáni naši kapitáni
  • výlet na ostrov Saona výlet na ostrov Saona
  • výroba doutníků výroba doutníků
  • ostrov Saona ostrov Saona
  • občestvení na širém moři občestvení na širém moři

Hotel se nachází na jížním pobřeží v Juan Doliu, nedaleko proslulé práže Boca Chica.

Transger z letiště trval cca 3 hodiny autobusem.

Krásná dovolená, co více dodat - doporučuji poznat.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel se skládá ze dvou částí, resortů, u moře v hotelové části a za cestou s recepcí a ubytování v bungalovech. v hlavní budově, oddělenou místní komunikací se skláda z recepce, bungalovů, kaskádové bazény, různé typy bazénů, budouva se sálem, zahrada s plameňáky. Druhá část resortu se skládá z hotelové části ubytování ve 3 patrech, vnitřní restaurace, venkovní restaurace a barem na pláži.

Co se týče ubytování, byli jsme ubytování u pláže v hotelovém resortu, s výhledem na moře. Pokoje byly vybaveny starším nábytkem, ale vše fungovalo v pořádku. Pokoj byl vybaven varnou konvicí, automatickou klimatizací, trezorem za příplatek, wc, vysoušečem vlasů, sprchovým koutem, telefon/SAT.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava byla velmi pestrá co se týče ovoce, denně při každéch chodu byl čerstvý ananas, pomeranče, ovocné saláty. Hlavní jídla byla docela dost stejná, denně těstoviny, maso převážně hovězí.Různé typy rýže, dezerty téměř denně stejné. Večeře byly pod širým nebem s různou tématikou, např. mexickou, francouzskou, americkou. Alkoholické nápoje byly velmi žádané, především dominikánský rům, voda neustále k dispozici, po celý den přístup alko nápojů, různé míchané nápoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Kulturní využití hotelu bylo na perfektní úrovní, k dispozici byl stolní fotbal, šipky, kulečník, spousta sportovního využití. Možnost serfingu, jízdy na koni po pláži. Animace byly 2x denně, v dopoledních hodinách a večerních hodinách, co druhý den bylo večerní divadlo s představeními. Bazény byly denně čištěny, opečovávány.

Personál hotelu byl vstřícný, zejména v okamžiku kdy dostali spropitné. :-)

Animátoři byli velmi pohotoví, zábava byla po celý den.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Vzdálenost hotelu od moře je téměř nulová, lehátka přímo na pláži zdarma. Vstup do moře pozvolný, písečná pláž fantastická. Nebylo potřeba obuvi. Vodní sporty byly k dispozici za poplatek, např. jízda na banánu, kajak a další. Teplota vody v lednu byla idelání kolem 27 stupňů, moře klidné, čisté. Pláž byla denně uklízena hotelovou službou.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu byla velká hotelová zahrada, poblíž byl místní bar Chocolada. Možnosti procházek bylo dostatek, nejen podél pláže se dalo dojít do centra města. Podél pláží bylo spoustu barů a míst k procházkám. Spíše se jezdí do vzdálenějšího okolí na výlety. Okolí hotelu nebylo nijak čisté, celkové dominikánci nijak pořádek neudržují.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Na hotelu již nám tak nijak nezáleželo, ale celkové Dominikánskou republiku doporučuji úplně všem, nejkrásnější příroda, azurové moře. Celkově vzato má tato země spoustu k nabídnutí, co se týče jak hor, památek, moře, zážitků.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Santo Domingo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání