Napsat recenzi

Studio Dragica

Recenze hotelu Studio Dragica (Chorvatsko - Baška voda)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 184x
Recenze se líbila: 309 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Studio Dragica - koupelna Studio Dragica - koupelna
  • Studio Dragica Studio Dragica
  • Studio Dragica Studio Dragica
  • Studio Dragica - TV Studio Dragica - TV
  • Studio Dragica - balkon Studio Dragica - balkon
  • Studio Dragica - minikuchyň Studio Dragica - minikuchyň
  • Studio Dragica Studio Dragica

S ubytováním ve studiu Dragica jsme byli pokojeni.

Ubytování 

S ubytováním jsme byli velmi spokojeni. Jedna místnost, koupelna, balkon. Studia jsou nová, hezky zařízená. V pokoji byla minikuchyň (lednička, varná deska, varná konvice, nádobí i hrnce ). Koupelna byla malá, ale velmi hezky a nově zařízená.

Jediná nevýhoda byla, že studio stojí až na kopci u hlavní magistrály, takže se člověk docela našlape, ale zase je tam klid.

Strava a stravování 

Docházeli jsme na hotel Gada, v katalogu bylo napsáno, že je to 150 metru od studia, ale určitě to bylo víc. Jinak strava byla velmi dobrá, polévka, hlavní jídlo a moučník.výběr ze 3 jídel. Akorát saláty byly slapší, každý den stejné a to zelí na tři zpusoby. Buď s rajčaty, okurkem nebo míchaný s kukuřicí. Personál byl příjemný. Pití se platilo zvlášť, točené malé pivo 13 kun, coca cola 15 kun.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Ubytování jsme byli asi o pul 10, i když v katalagu bylo psáno nejdříve ve 2. Na začátku jsme měli problémy s klimatizací, protože jsme si o ni neřekly hned a paní odjela na víkend do Bosny. Jinak paní byla velmi milá, ochotná, v púli týdne nám byli vyměněn toaletní potřeby, ručníky i povlečení. Na konci pobytu nám uschovala kufry a před odjezdem jsme se mohli osprchovat v koupelně.

Pláž a moře 

Moře krásně čisté, pláž oblázková. Ale strašná spousta lidí, nejlepší bylo vyrazit hned ráno, jinak se člověk moc nechytal.

Okolí hotelu 

Okolí studia klidné. Hezký výhled na moře i na pohoří Biokovo.

Celkový dojem 

Ubytování předčilo naše očekávání, byli jsme velmi spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Anina: Dragica - 16. 2. 2014 6:30

Ubytovani ztisnene ale moc hezke domaci moc prijemny vadil nam snad jen totalni nezajem delegatky kdy nas a jeste jeden par nechala sedet na zastavce 4hod az po sms do ck prisla ubytovatelka,cas odjezdu take az po sms takze jsme vlastne delegatku nevideli,takze pro dalsi cekajici na zastavce jak vystoupite z busu celem vzad asi 20 kroku k odbocce do leva a zkopce na levo 2 nebo3 vilka. reagovat
Přidat komentář

Chorvatsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání