Napsat recenzi

hotel Zagreb - Split

Recenze hotelu Hotel Zagreb ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Split)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 78x
Recenze se líbila: 280 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S ohledem na slevu z ceny týdenní dovolení jsem neměla příliš velká očekávání, ale hotel předčil i to.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoje nově zrekonstruované, relativně čisté - paní pokojská to s úklidem především prachu moc nepřehání, lůžkoviny by za celý týden nevyměnila, kdybych si o ně neřekla, ručníky vyměnila 1x.

pokoje jsou ve staré nezrenovované části hotelu z dob komunismu, přístup k nim vede úzkým průchodem mezi barem a "kuřárnou" jejíž dveře jsou celodenně otevřeny, aby se tam kuřáci neudusili, protože místnost zřejmě není odvětrávána a tak se kouř větrá do hotelové haly, stáváte se tak několikrát denně nedobrovolně pasivními kuřáky.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

snídaně skutečně bufetové, nicméně stále stejné, pečivo pouze v podobě místního chleba-veky, celý týden. Žádné sladké pečivo či jakékoliv jiné, každodenní nabídka celý týden stejná - ale to se dá přežít. Večeře bych jako bufetové neoznačila - pravidelně 2 masa, k tomu vařená zelenina, nepravidelně brambory, tedy třeba zcela bez příloh, jedině opět chleba-veka, polévka, rajčata, salát, okurek. Zákusky nepravidelně, kuchař evidentně není cukrář, moc se jíst nedají, každý večer i snídani k dispozici meloun.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

vybavení???? žádné! služby??? žádné!

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

Hotelová pláž je v dezolátním stavu, pamatuje sama i stavby které na ní jsou minulé století, od té doby tu nikdo nic neudržuje a neopravuje. v těsném sousedství je psí pláž, takže výhradně pro milovníky psů! Moře čisté, ae to je tu obecně všude... Nepočítejte s deklarovanými 100 metry na pláž, to nesedí ani v případě, že byste šli přímo z hotelu! Ten ale výstupy k pláži všechny uzavřel a musíte jít okolo hotelu, buď po rušné komunkaci, kolem zapýchající čističky vod a spousty odpadků a psích výkalů, nebo hotelovým neudržovaným parkem a pak po 95 schodech k pláži (děti, senioři?). Obě cesty měří kolem 500 metrů. Doporučovaná městská pláž není vzdálena deklarovaných 400 metrů, ale 1300 metrů a dostanete se na ni autem, autobusem, nebo pěšky po chodníku kolem rušné silnice, bez jediného stromu, tedy po slunci. Ve vysokých teplotách dost náročné. Ale má obrovské parkoviště, takže jedete-li autem, bez problémů zaparkujete. Je tu vybavenost, ale mooooc lidí.

Okolí hotelu  průměrně (1,8/5)

Ze strany přístupu do haly a k recepci je rušná místní komunikace, přímo naproti je prašné parkoviště hotelu a probíhá tu stavba nových apartmánů - nic romantického ke koukání, ale pokoje nejsou prohřívány sluncem. Pokoje na druhou stranu jsou nasměrovány na jih-do hotelového parku, svítí sem hodně slunce. S ohledem na jeho stav taky nic romantického, moře spíš jen tušíte. Samotné blízké okolí hotelu je neupravené, plné odpadků a výkalů od psů.

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Viz hvězdička, není co dodat. Sem se určitě nevrátíme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání