Napsat recenzi

Apartmánový dům Tonka

Recenze hotelu Apartmány Tonka (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Promajna)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 227x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po delší době a několika ne zrovna dobrých zkušenostech se zájezdy cestovních kanceláří jsme byli příjemně překvapeni, že na místě pobytu nebylo nutno řešit žádné komplikace s ubytováním s majitelem domu s vybavením pokoje a parkováním vozidla. Vlastní dům Tonka je dobře přístupný pro příjezd autem, dobře vybavený vším potřebným pro strávení klidné dovolené cca 50 metrů od čistého moře s dostatečně velkou pláží v klidnějším středisku.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování v domě bylo na slušné úrovni a pokoj byl vybaven vším potřebným pro vlastní stravováni a pobyt. Výhodou byla i klimatizace, kterou jsme v parných dnech využívali vzhledem k tomu, že pokoj byl ve vyšším patře obrácený celý den na slunečnou stranu domu. Pokoj jsme si vybrali cíleně, jelikož výhled na moře byl právě až ze třetího patra.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravování vlastní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Ubytování bylo v soukromé vile, takže jakýkoliv styk s majitelem se omezil pouze na uvedení do pokoje, seznámení s připojením ViFi, klimatizace a parkovacího uzamykatelného místa u domu. Tento přístup nám plně vyhovoval a další služby jsme nepotřebovali.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je od domu vzdálená cca 50 metrů a vzhledem k velikosti střediska dostatečně prostorná. V místě kam jsme chodili nebyla oblázková, ale zřejmě rozšiřovaná navážkou vápencové drti. Na pláži byla možnost zakoupení lehátka a deštníku. V blízkosti pláže jsou umístění obchůdky se zeleninou, pečivem, zmrzlinami a dokonce i dvě restaurace. Moře je zde čistě s pozvolným přístupem do vody. V nabídce vodních sportů byl let padákem, šlapadla a vodní skůtry.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V místě jsou dva obchody s potravinami, jeden kousek od pláže a druhý v blízkosti domu. Procházkou je možno dojít kolem moře po chodníku do vedlejšího střediska Baška Voda nebo Bratuš a Krvavica.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Středisko Promajna známe již delší dobu a vybrali jsme si ho z důvodu, že se jedná o klidnější a méně zalidněné středisko s dostatečně velikou pláží. Pokud se týká vlastní vily Tonka je vybavená vším potřebným pro strávení příjemné dovolené s vlídným a ochotným majitelem. Velice jsme uvítali možnost parkování přímo u domu na dlážděném a uzamykatelném parkovišti, což nebývá až tak obvyklé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání