Napsat recenzi

nic moc dovolená

Recenze hotelu Penzion Selma *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Podaca)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 117x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

přijeli jsme do penzionu autem dřív než byla hodina nástupu, delegátka z CK se neobtěžovala zvednout telefon, abychom se domluvili na možnosti dřívějšího nástupu. Paní domácí chodila okolo, viděla nás i se zavazadly, vůbec se k nám nehlásila. Po telefonátu s delegátkou nám předala klíče od apartmánu, informace žádné nesdělila, jen odkázala na to, že bude dnes nebo zítra schůzka s delegátkou a že vše upřesní. Dozvěděli jsme se jen v kolik hodin je snídaně a večeře. Vybavení apartmánu zastaralé, nejhorší byla koupelna, velmi malá vana, záchod velmi blízko u umyvadla. Nešlo se tam hnout. Tragické na celé dovolené bylo to, že apartmán byl bez klimatizace. Z druhého patra, kde jsme byli ubytováni, to k moři bylo 98 schodů :-) Vynést zavazadla do druhého patra penzionu ve 40 stupňovém vedru nám dalo dost zabrat.

Ubytování  průměrně (1,8/5)

zastaralé vybavení, nedostatek úložných prostor, chyběl nám sušák na prádlo, když jsme to chtěli řešit, řekli nám, že jiný není. Naštěstí se našli jiní nájemníci, kteří měli dva sušáky na pokoji a o jeden se s námi podělili. Apartmány bez klimatizace - hrůza! Koupelna maličká, nedalo se tam hnout.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

česká kuchyně. snídaně - šunka, sýr, tvrdý salám, paštika, tavený sýr, chorvatský chleba, k pití jen čaj a kafe. Večeře - výběr ze dvou menu, polévka. Dezert dvakrát nebyl, bez omluvy, bez vysvětlení - jinak dezert se skládal první den z nektarinky a pak jen nakrájený meloun. Jídla byla celkem slaná, ale dalo se.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

vybavení zastaralé, celkem penzion prostě neodpovídá proklamovaným třem hvězdičkám, služby a personál - jak kdy, paní domácí celkem náladová. večer jsme si chtěli na terase zahrát karty,rozsvítili jsme si světlo. za 5 minut ho paní domácí beze slov zhasla, poslední snídaně byla značně ochuzená, nikdo se o nás nezajímal, nestaral se, lidi si museli říkat o chybějící jídlo na buffetovém stolu. Delegátka se více zajímala o hosty, kteří přijeli autobusem.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

pláž krásná, větší oblázky, na pláži docela dost lidí, moře čisté

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

vedle penzionu prodej kukuřice, zmrzliny, palačinek

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

asi mohlo být hůř, negativa penzionu vyrovnávalo krásné moře

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

steve: Selma a Luna - 4. 8. 2015 22:05

mohu jen potvrdit děs a hrůza. Delegátka jen slibuje,není na ni spolehnutí,když jí voláte častěji nezvedá už vůbec telefon.Čekali jsme na ni 3h až nás přijde ubytovat do apartmánů Musa.Pěkné ubytování,milí majitelé..A to jsme dorazili po 17h.Nejhorší bylo stravování v Luně ,do které jsme měli docházet na polopenzi ,prý 100m od apartmánu,bylo to ai 500m do kopce.Strašný nikomu nedoporučuji.Strava někde ve sklepě,nebo v garáži(podle nich na terase)smrad z odpadů,na blití.Když jsme si stěžovali tak nás přesunuli do Selmy 650m od apartmánu.Trochu lepší ,ale uklízečku tam neviděli asi 100let,špína,bordel,smrad z odpadů trochu snesitelnější,Personál snad ani nemluvit stará neochotná čarodejnice pořád se jí něco nelíbilo. Na večeři jsme měli sotva 15min.,protože kuchař chodil vydávat jídlo do Luny.Museli jsme obsluhovat sami,prej nejsou lidi.Česká kuchyně,to co měli zrovna v čechách v akci.Polopenzi nedoporučuji uvaříte si sami lépe,zbytečně vyhozené peníze.Městečko Podaca moc pěkné,klidné ,moře čisté.Pláže plnější,ale to se dá v sezoně čekat.Ale jedině bez jídla.Polopeze děs! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání