Napsat recenzi

Recenze Vily Milkovič

Recenze hotelu Vila Milkovič (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Omiš)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 183x
Recenze se líbila: 346 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Omiši - vile Milkovič jsme pobývali od 15.8. do 22.8.2015.Dovolená se nám líbila, Omiš je velmi pěkné město. I když v daném termínu nebylo zrovna nejpříznivější počasí, dovolenou jsme si užili.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování se nám líbilo.Jen bychom uvítali v pokoji šatní skříň. Měli jsme dvoulůžkové studio s přistýlkou, kuchyňským koutem a sociálním zařízením. Na pokoji byla jen malá dvoupoličková komoda a na dveřích systém na věšení ramínek.Měli jsme velkou terasu, na které se dalo posedět, byla vybavena sušákem na prádlo, slunečníkem, stolem a židlemi.U vily jsou 4 parkovací místa, v době našeho příjezdu bylo obsazeno, což pan majitel řeší parkováním na centrálním parkovišti v Omiši, kam s vámi zajede ( má předpacenou kartu). Pokud potřebujete z parkoviště vyjet, musíte si od domácího požádat o zapůjčení parkovací karty.Majitelé jsou příjemní, ukáží vám vše, co potřebujete, v případě stravování s vámi zajdou do restaurace představí vás majiteli restaurace.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Měli jsme polopenzi, která byla vynikající. Snídaně - salám, šunka, sýr, máslo, někdy paštika, někdy buchty, jeden den vaječná omeleta, vždy marmeláda a chleba. K pití káva a čaj.

Večeře jsme vybírali z menu - zelenina, hlavní jídlo a dezert. Byl výběr ze 4 jídel, vše nám velmi chutnalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vila měla wi-fi, signál v pokoji se chytit dal. Parkování jsem zmiňovala výše.Majitelé nám vše ukázali při příjezdu, jinak byli velmi decentní, pokud jsme něco potřebovali, tak stačilo na ně zaklepat - bydlí ve vile dole.Jinak nechávají hostům soukromí.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž velká, čistá, jen její vzdálenost není 350m, ale rovných 1km a 100m kličkování v hustém provozu - přecházení přes silnici docela dobrodružné, přes Omiš celý týden vedly kolony aut a na chodnících davy lidí.Na pláži jsou i bary, do města kousek, není problém si seběhnout něco koupit.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Omiš je nádherný. Je to kombinace hor a moře, je zde možnost výšlapu na pevnost MIrabela, plavby do kaňonu řeky Cettiny, raftingu, atd.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Dovolená byla krásná. I když nám částečně nepřálo počasí, dovolenou jsme si užili.Jen nutno podotknout, že jsme denně nachodili několik km. Vile se nachází v kopci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání