Napsat recenzi

CK

Recenze hotelu Palma Hotel *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Makarska)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 754x
Recenze se líbila: 395 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Děs a hrůza

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování bylo super,s klimatizací,vždy čisto,vyměněné roúčníky,příjemná obsluha,recepce

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Perfektní,obrovské porce,obrovský výběr salátů a všeho možného k snídani

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Bez jakýchkoliv připomínek

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Václavák je proti tomu poklidné místo,hlava na hlavě,v 10 hodin dopoledne nemáte nárok na místo

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem byl pokažen dopravou.

Naprostá hrůza ,cesta tam 22 hodin,cesta zpět 19 hodin,nefungující klimatizace,nefungující WC-lépe přeplněné WC,odporný smrad celou cestu

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Járová: Děs a hruza-Hotel Fontana adriatiq - 6. 9. 2016 17:39

po dlouhé a vyčerpávající cestě-přes 10 hodin ze Salzburg-jsme nás chtěl ubytovat recepční v "hotelu"-rádo by v hotelu-tam bych nedala ani psa. Okamžitě jsem vyběhla ze dveří toho pokoje-spíše maštale. Fleky na koberci-,že nebyla vidět ani pravá barva koberce. Vypadalo to jako rozetřená h****. Pokoj malý tak 4m na 4m. na posteli deky snad ze 2.světové-jako příkrývky. Takové ty hnědé štípací. V pokoji jen 3 postele-pro 4člennou rodinu-hned vedle sebe-spíše dětské-dřevěné-ale dřevo se již rozpadalo. Vestavěná skříň, která vypadala dost zašle-už to nešlo vyleštit. Lampičky jako z komunistyckého režimu. Jak jsem již zmínila-okamžitě jsem vyběhla z pokoje, že chci okamžitě jiný pokoj-že v tomto nezůstanu ani minutu. Po dohadech a mém upozornění-že pokud mi nedá jiný pokoj-okamžitě odjíždím-naštěstí jsem byla vlastním autem-obvolal asi půl personálu a dovedl mě do tzv. apartmánu-špína na zemi-dost depresivní pokoj-ale již se dalo-na jednu noc-ovšem opět mělo to jen 3 postele-oznámili mi, že má náš 5.letý syn spát s námi. Ráno-jsem okamžitě běžela na recepci-kde jsem po velkých dohadech a zaplacení 120,-€ dostala klíč od apartmánu, kde jsme tedy zůstali. Ale opět- koupelna složená snad ze 4druhů dlaždic-orezlá vanička u sprchy-kohoutek u umyvadla-nebylo už vidět, že je z kovu stříbrné barvy. Sprcha když se pustila, nemohly jsme se sprchovat-jelikož to bylo jako když Vás píchají jehlou-ostrý proud vody-jinak to nešlo. Nad hlavním vchodem-rozbyté okno-to tam nebylo a tak tam byl daný ručník. V kuchyni dráty ze zdi. I když byl apartmán veliký-oba dva naši kluci spali na rozloženém gauči-to byly jakože 2 postele. My měli ložnici extra. Delegátka s úsměvem neustále tvrdila, že je to normální, že to je standard, který jsem si zaplatila-pokud nedoplatím těch 120,-€ vyžene nás policie. V cestovce-kam jsem volala ještě s paní, která také jela od k****-bohužel autobusem(já měla štěstí, že jsem byla vlastním autem)- jsme mluvily s manželkou majitele K*****-ta se nám vysmála, že jsme ......, že ona by do takového 2** hotelu nikdy nejela. Ale zase jídlo měli super-to se musí nechat. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání