Napsat recenzi

Hodnocení apartmánu Klára

Recenze hotelu Apartmány Klára *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Makarska)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2010
Přečteno: 608x
Recenze se líbila: 521 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme v tomto apartmánu již dvakrát v minulých 5 letech, jmenoval se tehdy jinak, nevím jestli má nového majitele. Slušně vybavené pokoje i studia, pouze příplatek 5 Euro na den za klimatizaci je příliš vysoký, ostatní apartmány ho mají tak 3 Eura nebo ho mají zahrnut v ceně.Majitelka objektu by se měla v době přijetí nových hostů pohybovat doma a ne prodávat v někde v krámku, protože jsme tam přijeli v 10h dopol. a neměl nás kdo ubytovat, čekali jsme až do 18 h večer než nás někdo ubytoval, v našem studiu ještě byl mladý pár, který už tam neměl co dělat, spletli si datum odjezdu a nikdo je na to neupozornil , natož vystěhoval a uklidil po nich.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Slušná úrovenˇ , balkon ve stínu do zahrady, pouze starší nábytek, místo TV by byla vhodná klimatizace v rozumné celkové ceně, okna v plastu , soc. zařízení dobré, místo venku na parkování -úzký vjezd.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Je to s vlastním stravováním , ale je možnost ve vedlejším apartmánu s českým personálem si zajistit polopenzi i s občerstvením i českým pivem. V dosahu je pekárna a malý trh se zeleninou a ovocem. Kuchynské kouty jsou na úrovni, dobře vybavené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Apartmán pouze k přespání a posezením na malém balkonu, možnosti využití jsou až na pláži - 250 m , nebo v blízkosti hotelu Riviera za poplatek. Personál uklízí pravidelně, pouze je třeba vyřešit výše uvedený problém se začátkem ubytování - možná , že je už vyřešen a už se to nestává, uvidíme letos v červenci , kdy do to toho apartmánu jedeme, tak to mužeme porovnat, pak dáme vědět.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je 250 m od apartmánu , pod hotelem Riviera je perfektní , čisté moře, dostatek občerstvení, pouze málo srprch a WC , v restauracích Vás pokud si něco nedáte na WC nepustí a veřejné WC je na 1 km pláže zoufale málo, a je daleko a za poplatek 5-10 KN - možnost lehátek , šlapadel a jiných atrakcí za poplatek , někdy dost vysoký.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Vzdálenost do obchodů je přijatelná, pouze do centra , ke starším památkám je to 2 km, budˇ po silnici nebo spodem po plážovém chodníku. Jezdí tam i mašinka s vagonky- silniční - plážová. Větší nákup si můžete udělat na Veliko Brdo na kraji Makarské v kopci, kde se dá i zajet autem nebo pěšky - do supermarketu KERUM , asi jako KAUFLAND. Procházky jsou možné po stezkách do horské části nebo po pobřeží do ostatních letovisek a přírody.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem díky moři a plážím je dobrý , pokulhává soc.zázemí a vzdálenosti na jednotlivá místa a samozřejmě převýšení při všech cestách , vše je ve svažité terénu typickém pro tuto oblast, není vhodná pro osoby s omezeným pohybem , kdo chce zhubnout nebo si posílit organismus je to vhodné, - počasí bývá perfektní , občas nějaká bouřka jinak dobrý, jen ceny v restauracích jsou pro nás dost nadsazené , ale s tím se musí počítat , jsme na dovolené, tak hezký pobyt !! P.s foto nemáme přišli jsme o všechny data z počítače , máme jen normální foto , ale pozor je opravdu co fotit ,mějte se.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání