Napsat recenzi

Resnik

Recenze hotelu Oaza Sunca & Resnik Hotel Resort ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Kaštel Štafilić)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 384x
Recenze se líbila: 255 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem z hotelu je celkem rozporuplný. Na jedné straně je velmi dobrá kuchyně, na straně druhé je ubohá čistota nádobí. Hotel jako takový to už má dávno za sebou - je starý a neudržovaný. Celkem vysoký počet již chátrajících a nevyužívaných budov mluví za své. Bohužel i lokalita hotelu na atraktivitě nepřidá - přítomnost letiště je opravdu znát a po jeho plánovaném (a již prováděném) rozšíření to bude už dost velký problém. Hotelová pláž je dost přeplněná a podle vyjádření některých návštěvníků je kvalita vody taková, že "už jsme si neviděli ani na nohy". Já jsem byl raději bokem, kde to bylo o něco lepší. All inclusive je plná penze obohacená o nealkoholické nápoje - cca 10 druhů, jeden druh piva (podle údajů na pípě to byl Braník, ale nevím, nevím) a jeden druh červeného a bílého vína, které kvalitou myslím neurazí. Tvrdý alkohol k dispozici není. Káva se podává pouze k snídani. All inclusive bar je samoobslužný.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel je opravdu starý. Oprýskané popraskané dveře. Malinké pokoje vetšinou bez klimatizace se sprchovým koutem a sociálním zařízením, bez ledničky, s televizí, která má menší úhlopříčku než můj monitor k počítači (nemám velký). Netěsnící okna. Hluk z letiště.

Nicméně personál denně uklízí a mění ručníky a osušky.

Konstrukce hotelu a jeho architektonické řešení je takové, že pokud někdo v noci mluví ve vnitřním prostoru hotelu, tak má jistotu, že ho všichni slyší. Takže pokud má někdo štěstí na hlučnější turisty, tak rozhodně klidnou dovolenou mít nebude.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Co se týče jídla, tak je možno říci, že je opravdu na vysoké úrovni (platí pro srpen 2018). Výběr jídla byl celkem velký, každý den na oběd a večeři byla nějaká ryba, nebo jiný dar moře (žralok, olihně a myslím, že i chobotnice). Dostatek zeleniny, ovoce, všemožné saláty a výborné zákusky k večeři.

Bohužel dojem z výborného jídla kazila čistota nádobí, obvzláště malé lžičky se jim nějak nedařilo mýt.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál hotelu je ochotný a opravdu se snaží celý den pracovat ke spokojenosti zákazníka - pro personál bych dal klidně 4 hvězdičky . Vybavení hotelu je skoro nulové - stůl na stolní tenis, tenisové kurty (nevím jestli patří hotelu, ale pronajmout se dají), nějaké 2 houpačky pro děti a dětský koutek není myslím na dnešní dobu opravdu moc.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž před hotelem a bungalovy je přeplněná a tím pádem i kvalita vody je dost příšerná (dle vyjádření návštěvníků, já jsem tam osobně ani nebyl a byl jsem raději bokem, kde to bylo o poznání lepší). O nějakém zdravotním přínosu koupání ve slané vodě se už asi hovořit nedá. Navíc v tom šíleném vedru a někdy i bezvětří se ve vodě objevovaly podivné, nelibě vonící nánosy (nechci spekulovat co to bylo, protože to opravdu nevím). Staré dobré Chorvatsko, známé kvalitní a průzračnou vodou, to v tomto místě rozhodně nepřipomíná.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí hotelu opravdu nic není. Jedem market. U pošty nejstarší olivovník. A hlavní cesta, která se nedá téměř ani přejít.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Nebylo to nic moc. Podruhé bych už sem asi nejel a po rozšíření letiště už opravdu ne.

Pokud hotel a bungalovy neprojdou rozsáhlou modernizací, nebudou plně vybaveny klimatizací, tak hotel nebude mít brzy co nabídnout.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání