Napsat recenzi

Bungalov Resník 25.7.-1.8.2015

Recenze hotelu Oaza Sunca & Resnik Hotel Resort ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Kaštel Štafilić)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 851x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Určitě to není místo,kde bych chtěla znovu trávit dovolenou s rodinou.Tady se zastavil čas před 30 lety , co se týče vybavení,vzhledu okolí ,jakýkoliv aktivit a kulturního vyžití pro děti i dospělé. Cesta sem byla dlouhá nekonečná s několika hodinovým čekáním na dálnici( u mýtných bran,celnice ve Slovinsku), nic pro malé děti ,ale i dospělí toho má za tu cestu dost............ :( Proto jsme i návrat domů zkrátili o jeden den,aby jsme se vyhnuli dopravnímu kolapsu.Zkusili jsme požádat na recepci o připravení balíčku jídla na cestu alespoň pro děti, když pojedeme o den dřív a máme zaplacené jídlo . Neochotná recepční mi stroze odpověděla,že je to náš problém a balíček se dělá jen na výlety........

Ubytování  průměrně (3,2/5)

bungalov B - 28 m2 ,4 postele,2 stolky,3 židle bez stolu,1 rozpadlá skříň bez polic s,TV rozbitá,SAT žádný,venkovní nábytek rozlámaný,žádný odkladový prostor. Tak tento bungalov jsme měli za příplatek,že je po renovaci s TV a SAT .Pak je taky bungalov A ten hlavně nabízí CK 24m2 původní stav ,bez TV a bungalov C má navíc TV,SAT, klimatizaci o mini kuchyňku ten Vám CK ani nenabídne.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo bylo vcelku chutné,jen byl menší výběr jídel,ovoce i zeleniny než např. v Turecku.Všeho bylo dostatek,neustále doplňováno.Nesmí se nic vynášet z jídelny( hlídali u vchodu).Vadilo mi,že ovoce ani nealko pití si nemůžete odnést alespoň pro děti do bungalovu. Takže přestože jsme měli all inclusive ,denně jsme kupovali pro 2 dospělí a 3 děti drahé pití ( minerálka slazená 1,5l stála 9 kun tl.asi 35 kč, voda 5 kun tj asi 20 kč apod.) ,které nebylo ani si kde vychladit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení zastaralé,služby žádné ,personál kromě uklízečky neochotný a nepříjemný. Připojení k internetu nešlo.Určitě by mělo být v bungalovu jako standart malá lednice,klimatizace, více úložného prostoru nebo mít police ve skříni,konvice na vodu a smetáček s lopatkou.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž kamenitá,neudržovaná.Na jedné straně betonová kluzká mola , pak byla kamenito -písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře ( tady bylo nejvíc lidí) a kamenná pláž plná ježků .Určitě boty do vody s sebou!!!!!! Moře bylo průzračné,čisté,teplota vody kolem 27 stupňů.Skoro žádné vlny.Sprcha na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Vše zastaralé,omšelé,rozbité,jedna klouzačka,houpačka,pro děti žádné vyžití,stůl na stolní tenis,zničené pálky,

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Sem už nikdy !!! Vyhozené peníze za dovolenou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 45 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Janová: Nesouhlasím - 6. 8. 2015 21:30

Byli jsme s dětmi (dokonce ve stejném termínu) a absolutně NESOUHLASÍM s Vaši recenzí. Okolí krásné, udržované, pláž - každý si vybere...malé kamínky..větší kameny či beton, personál příjemný a ochotný, jídlo vynikající. Ubytování nic extra co výbavy týče, ale na dovolené u moře člověk nesedí v bungalovu nebo přilepnený k wifi ( Sice slabá, ale na prečtení zpravodajství, fcb. apod.stačí. ) My měli bungalov s lednicí, klimatizací a funkční Tv. Pro pití není problém si do hotelu kdykoliv dojít. Není to daleko. Není třeba pití kupovat. Možnost výletu do Trogiru či Splitu nebo procházka k letiši. Doporučuji. reagovat

Turista: Na pul pravda - 20. 8. 2015 19:18

My tam byli v červnu , a nám se tam docela líbilo. Bungalov nebrat a raději jít do hotelu. My jsme měli bungalov v plné výbavě ale po první noci jsme ho vyměnili za hotel . Personál ochotný a slušný. Jídlo chutné a výběr byl dost velký. Skoro jako domácí strava , výborné hranolky :) i mořské plody. Wifi dostatečná. Pláž udržovaná . Vybavení a nějaké animační programy pro děti nic moc. Pití nebyl problém víno, pivo , nealko od rána do večera. Výlety Split, Trogir . Za mě docela dobrý. V červnu moře teplé 25c vzduch 31C ideální na odpočinek. reagovat

Yveta: Souhlasím - 28. 7. 2019 10:35

Já tam byla ted v červenci a ůplná katastrofa postele proležené trčeli pružiny dojela jsem jak spráskaný pes a musela si nasadit léky na záda myslela jsem že si jedu odpočinout a houby pláž tam byly samý Vajgle a mravenci jjiž nikdy více reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání