Napsat recenzi

Pension Kod Irene

Recenze hotelu Penzion Kód Irene ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Gradac)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 502x
Recenze se líbila: 241 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Penzion těží ze svého umístěn přímo na promenádě u nádherného úseku pláže se stromy a přírodním stínem, v žádném případě se však nejedná o ubytování kategorie 3 *** !!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Max. 2** pokud se to vůbec dá kategorizovat - každý pokoj jiný, vybavení staré a značně opotřebované, vymění se jen to , co se úplně rozpadne, postele proleželé tak, že ležíte v důlku, postel na pokoji číslo 5 příšerně vrže. Kuchyňský retro koutek v pokoji 8 je ostuda téměř bez vybavení, není zde ani varná konvice,čekáte, kdy vám to spadne na hlavu. Malá funkční lednička je jen na pokojích v podkroví, ostatní pokoje mají společnou lednici na chodbě. Úklid žádný, jen vysypání odpadků několikrát za pobyt. Na osobu jeden malý smradlavý ručník typu drátěnka, osušky žádné, jednou za pobyt je vyměnili. V koupelně žádný uzavíratelný odpadkový koš - na pokoji 8 v koupelně žádný koš!

Kladem je funkční klimatizace. Z pokoje 8 nádherný výhled.

Pokoj č. 8 v podkroví je prostornější, není ale vhodný pro starší nebo špatně pohyblivé osoby - nutno vyšlápnout cca 70 schodů / počítáno včetně schodů z vchodu do restaurace, penzion je samostatná budova nad restaurací /. Pokoj číslo 5 ve druhém patře je malý, koupelna s wc velmi stísněná - nejdou ani otevřít dveře kvůli záchodu.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Dala bych 3***, kdyby tam nebyly tyto zásadní problémy: hygiena podávání snídaní - žádný chladící pult, takže máslo, které je podáváno jako nakrájené / nejsou hygienicky balené porce/ po chvíli teče, také studená mísa s uzeninou a sýrem je pouze zakrytá potravinářskou folií. Proto všichni chodili na snídaně hned na půl osmou, aby to bylo trochu poživatelné. Jako druhý problém vidím snídaňové pečivo: pouze jeden druh nejlevnějšího bílého pečiva, hned na první snídani pečivo staré - zbytky sesypané z ošatek ze včerejší večeře !!! to poznáte, protože to jsou různě velké gumové pokroucené kousky - to fakt na prezentované 3 *** ani náhodou- okamžitě jsem informovala delegátku, byla částečně sjednána náprava, my jsme tmavé pečivo dostali., ostatní nikoli, chvíli pak dávali i čerstvý chléb, ke konci opět starý !!! Přitom pekárna je hned u penzionu a rozdíl v ceně tmavého skvělého chleba a bílého chleba je jen 1 kuna. To je smutné a ostudné. Na druhé straně si to Češi dělají sami, protože si to nechají líbit - kromě mě nikdo nic neřekl, tak ať žerou zbytky po kdekom. Na snídani žádné ovoce.

Hlavní jídla neubytovaných hostů restaurace vypadala vizuálně lépe, chuť ale nemohu posoudit, večeře - dalo se vybrat, velké porce, občas nelogická skladba, nic zdravého ale nečekejte, spíš převaha smaženého, polévky velmi podobné chuti. Množství jídla dostatečné. K večeři na stole voda - to oceňuji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál příjemný - ale nepotřebovali jsme nic speciálního. Vybavení a služby žádné, je to jen penzion a veřejná restaurace.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

To je důvod proč jsme tam jeli - nádhera i v přeplněné sezoně - s lidmi se musí zkrátka v létě počítat.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Příjemná promenáda - klasika bary, obchůdky, zmrzlina, market...

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Skvělá poloha, nádherná pláž , vyspíte se a najíte - když si něco o tom ubytování předem přečtete a nečekáte luxus, vezmete si svoje ručníky atd. , tak se to dá v pohodě přežít a užít si to nádherné moře. Jen ta hygiena snídaní a pečivo - to fakt za mě ne !!! Penzion bych doporučila s výše uvedenými výhradami spíše pro nenáročné - kdo jede tak jako my kvůli koupání, tak ano

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Irena Majtnerová: Připojuji se k hodnocení penzionu Kod Irene - 9. 8. 2018 11:39

Byli jsme s manželem v tomto penzionu Kod Irene ve stejný čas jako paní V., která napsala recenzi. Se vším se ztotožňuji a potvrzuji pravdivost. Má podrobná recenze je na stránkách I**** (https://hotel.invia.cz/chorvatsko/gradac/pension-kod-irene/#review621217 ) , jelikož jsme zájezd kupovali přes ně a ne přímo přes CK Č*** k****. Z těchto důvodů již nechci přepisovat zde znovu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání