Napsat recenzi

Dovolená s rodinou v Chorvatsku

Recenze hotelu Apartments Gajeta *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Gradac)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 246x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla 2x dospělí (40 let) + 2x děti (10 a 13 let).

Městečko Gradac je velice hezké, řekl bych jednou z nejhezčích při pobřeží Dalmácie.

S ubytováním už je to dvojí pohled, neboť se jedná o zajímavou polohu apartmánu v historické části městečka, avšak jeho vybavení už má za sebou svojí užitnost.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Apartmán je uprostřed starého městečka, což je příjemné a jste blízko všeho dění. Nachází se v poměrně malebné uličce kde mají své bydlení i mnoho místních Chorvatů, takže nasajete místní život. Kousek od vchodu cca.40m je ihned hlavní kolonáda, která je plná restaurací a obchůdků s plným hlučným životem až do pozdních hodin. Vás to ale nebude rušit, neboť se jedná až o třetí dům od kolonády, takže do apartmánu hluk ulice nedolehne.

K moři je to už jenom přes kolonádu, tak. cca.100m - je tam menší městská pláž a pokud popojdete asi 300m, tak dojdete na vedlejší rozsáhlejší pěkné pláže.

Ještě chci upozornit na točivé úzké vrzající schodiště, které není zrovna ideální pro starší lidi. S taškou nebo kufrem sotva projdete a jít to několikrát denně nahoru a dolů není špatný výkon. Chůzí po schodech vzbudíte i ostatní dva apartmány, takže pokud je někdo prudič, tak to může mít docela nepříjemné následky.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Buď se můžete najíst v jedné z mnoha restaurací za cca. 40-70 kun za jídlo, nebo si uvařit v apartmánu v kuchyňce. Sice není nějak velká, ale pro základní vaření asi dostačující.

Jinak Chorvati moc vařit neumí, tak nečekejte v restauracích žádný gurmánský zážitek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

S vybavením apartmánu už je to podstatně horší. Z venku je dům opravený včetně balkonu, ale uvnitř je to tak 80 léta. Postele jsou rozvrzané, že jsem to snad nikdy nezažil -> to při otočení vzbudíte všechny, skříňky jsou uvolněné, kliky vám zůstanou v ruce, kohoutek na vodu skoro ulomíte, televize více méně nefunguje a tak je to se vším.

Zde se asi jedná o typickou chorvatskou vlastnost, kdy nedotahují svojí práci do konce a moc nedbají na požadavky turistů dnešní doby.

V tomto byla asi největší nespokojenost.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pěkné a čisté jako na většině místech v Chorvatsku.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí budovy nic moc, ale tak je to v Chorvatsku všude - oni nemají velkou snahu o čistotu kolem --> všude se něco válí (beton, tašky, zbytky sutě, nějaké odpadky, křoví, atd.).

Jinak městečko krásné - malebné s přístavem.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Bylo to zajímavé, ale ne každého to osloví.

Na druhou stranu, máte svůj klid od majitele, který je na rozdíl od jiných Chorvatů pohodář a v pronajímaném objektu osobně nebydlí -> tím máte celkově větší volnost a svobodu.

Osobně bych doporučil pronajmout všechny tři apartmány v domě pro skupinu (rodiny) osob, kteří se znají a využijí celou ubytovací kapacitu a možnosti společně.

Závěr : Byl jsem v Chorvatsku na dovolené po 15 letech a nemohu posoudit s ubytováním v jiných apartmánech a lokalitách.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání