Napsat recenzi

Apartmánový Dům Katarina

Recenze hotelu Apartmánový dům Katarina (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Gradac)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 340x
Recenze se líbila: 539 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Celkový dojem- horší průměr.

Ubytování  průměrně (3/5)

Apartmán stojí pod hlavní cestou,tudíž je tam i v noci " šílený " hluk !!!

Apartmán je na kopci a daleko od moře a celkem všechno je daleko.

Apartmán má pěknou velkou terasu,ale nízké zábradlí,je to velice nebezpečné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení apartmánu odpovídalo hvězdičkám,takže skromnější.

Byla tam televize,která ovšem nefungovala,protože paní domácí s přechodem analogového vysílání na digitální,asi něco nedokoupila,nezaplatila.

Jinak paní domácí velice příjemná paní.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Jezdili jsme autem směrem na Ploče na malé plážičky a byla to nádhera,hlavně málo lidí.Dostupnost těchto pláží je trošku horší.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Z jedné strany hl.silnice z druhé strany 100let rozestavěná barabizna.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Tento apartmán už nikdy více.

Určitě bych ho nedoporučila těm co si chtějí užít klid a odpočinek!

Jinak s manželem jsme si užili krásnou dovolenou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

andrea: apartmán katarina - pohoda - 30. 7. 2013 21:04

Do apartmánu Katarina jezdíme již 7 rokem, a poslední tři roky tam slavíme narozeniny naší malé Verunky. Jsou tam jisté nedostatky , na které my Češi nejsme zvyklí, ale vždyť tam pouze přespáváme. Hluk od silnice není slyšet, pokud si zaplatíte klimatizaci, terasa je v pohodě, je to sice trochu do kopce při cestě zpět,ale té ceně to sedí. Ideální pro rodiny s dětmi. Doporučuji navštěvovat pláž v centru, je tam méně vln pro malé děti , blízko do vody z barového sezení a místní barmani jsou velmi vstřícní. Paní domácí je super ženská, nás prakticky bere již jako rodinu a s parkováním také není problém.Neměnili bychom i přes menší nedostatky, užíváme si moře a pokud je třeba luxus na ubytování, tak ať si ostatní připlatí. Doporučuji starším, mladým párům i rodinám s dětmi.Letos se tam chystáme ještě jednou , stejně jako vloni,neměnili bychom reagovat

alecram: klima - 30. 7. 2013 21:45

...na co je dobrá klimatizace,když si chcete posedět na terase a skrz hluk od projíždějících aut se nemůžete domluvit?Terasa je v pohodě do té doby než přes ni někdo přepadne!!! Snad je víc nebezpečná pro dospělé než pro děti.Zábradlí do výšky cca 80cm,no, myslím si,že nic moc?!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání