Napsat recenzi

Babič

Recenze hotelu Penzion Babič *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Dugi Rat)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 389x
Recenze se líbila: 485 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na pláž ze silnice Pohled na pláž ze silnice
  • Pláž Pláž
  • Výhled z balkonu Výhled z balkonu
  • Vchod na balkon Vchod na balkon

Jely jsme s kamarádkou. Musím uznat, že při čtení recenzí z internetu jsem odjížděla do Dugi Ratu s obrovskými pochybami ( a to nejen kvůli zářijovému počasí). Dopravu jsme měly vlastní, ale souvisí s tím také. Vyložili nás z autobusu v půl 5 ráno. Čekaly jsme do osmi, až se rozední a že si půjdeme na penzion dát alespoň kufry. K našemu překvapení jsme už měly pokoj připravený, takže jsme mohly checkinovat už v 8 ráno :)

Ubytování  průměrně (5/5)

Za cca 1500?? LUXUS! Vybavená kuchyňka, manželská postel, asi 8 lamp, lustrů a různého osvětlení, KLIMATIZACE (tichá, rychlá), nádherný velký balkon s výhledem na moře, roleta stahovací přes dveře proti slunci, stolek se dvěma židlemi, malá, ale příjemná koupelna. Staré tlustě kousavé deky bych zlikvidovala :-) Ale co hlavně! VŠUDE ČISTO!!!! Wifi byla už jen třešinkou na dortu :)

Jediné mínus, s kterým jsme tedy počítaly, je předražený autobus na všechny strany. Do Omiše, kam jsme v podstatě dojížděly denně a je pouhých 6km (4zastávky), jsme platily 26KN zpáteční jízdné pro jednoho (což je 91,-).

Jinak strašidlo staré fabriky je mýtus. Ano, jsou tam nějaká torza, ale nejenže na ně není z penzionu vidět, ale už jsou to spíš jen zbytky a hromady písku

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravovaly jsme se samy, ale vzhledem k vybavenosti kuchyňky to nebyl problém :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Babičovi - super sympatičtí lidé. Pokoj připravený od rána, takže nástup jsme měly v 8 ráno. Navíc v den odjezdu nás nechali na pokoji do 17 hod, abychom se mohly osprchovat po koupání. Nabízejí i možnost odvozu od/na autobus s kufry (k penzionu je to psycho kopec - ale za ten výhled to stojí)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž menší, hned pod silnicí. Na ten ruch se dá zvyknout. V našem termínu byl celý týden na pláži klid - ani noha. Jen vtíravý dědek, asi místní figurka. Jinak voda nádherná, čistá, super pro potápění a fotografování.

K pláži se musí jen přejít dost frekventovaná silnice, ale to je podle mě maličkost.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí jsou domy, olivovníky a kopce :) Spousty koček a koťátek. :)

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Obavy byly zbytečné. Celkový skvělý dojem umocnilo i povedené počasí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání