Napsat recenzi

penzion Palme Drveník

Recenze hotelu Pension Palme (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Drvenik)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 696x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 2
  • výhled z našeho pokoje hned vzadu u toho vysokého stromu už moře výhled z našeho pokoje hned vzadu u toho vysokého stromu už moře

Moc se mi i mým 2 dětem / 15 a 11 / let pobyt zde líbil. Volná WIFI na pláži i v penzionu. Pláž od penzionu cca 60 metrů, přímo naproti penzionu malý obchod a po cestě na pláž Studenac. Směnárna u pláže, zmzlina na pláži 7 kuna, mimo pláž a na místě odkud, jede trajekt na Hvar 6 kuna.Dobré je, že přímo v penzionu dole je restaurace, kde se dá najíst, nebo si dát pivo Ožujsko za dobrou cenu 12 kuna.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování čisté, nábytek moderní, televize cca 5 programů, z toho 2x Šlágr TV, ale neva...nepotřebovali jsme ji.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měli jsme polopenzi a opravdu ji doporučuji. Snídaně formou bufetu, každé ráno sice to samé-med,džem, nutela,vejce natvrdo, 3 x za týden párky, ale úplně stačí, dalo se vybrat.Moje děti jsou vybíravé, měli jsme výběr ze dvou menu na večeři, raději jsem si dala to opačné, kdyby si to se mnou chtěl některý vzměnit. Dětem i mě velmi chutnalo, nečastěji na 1 menu mleté maso na různé způsoby, ale opravdu výborné. Ryba byla 2x.

Bohužel někteří důchodci to berou tak, že polopenze = nacpat se na snídani, jako hrom, abyc vydrželi do večeře..Když jsem viděla, jak se ládují, tak jsem ani nechtěla synkovi dovolit, aby si šel přidat vajíčko..Bylo mi za ty některé lidi trapně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vše co potřebuješ, tu najdeš, dole parádní posezení u piva, pokud budeš mít hlad, dá se tu i poobědvat. Majitel umí anglicky, má moc pěkného staršího syna :). Jeho manželka moc milá paní. Pak jsem potkávala příjemnou a usměvavou paní, která tam uklízela, věšela prádlo atd. Milá a moc hodná..

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Vstup do moře pozvolný, oblázkovo písečná pláž. Voda čistá a teplá. Vadily mi ale vajgly od cigaret po celé pláži... to je fakt hnus, je to asi i tím, že jsem odnaučený kuřák a dělá se mi z toho prostě zle. Příjemný stín díky velkým borovicím. Hvězda dolů za to, že je tam fakt moc lidí.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Procházky okolními uličkami mic hezké, doporučuji ta krásná zákoutí fotit :).

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Moc pěkná dovolená, jídlo parádní. Netahejte z domu špagety a konzervy holky, ta polopenze je pro nás fakt dovolená. Žádné vaření ani nádobí..na oběd jsem dětem třeba koupila hranolky dole přímo v penzionu, nebo na pláži kukuřici, jednou jsme byli na pizze. Na pokoji jsme si při velkém hladu zalili čínskou polévku, jednou jsem dělala pytlíkačku...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Tom: Palme - 17. 5. 2016 22:39

Nemá někdo kontakt přímo na majitele,loni jsme tam byly také,jen jsme si nevzali kontakt,a chtěli by jsme znova,jen přímo přes něho ne CK.díky reagovat

Jan Jankásek: Jan - 1. 11. 2016 8:15

V tohoto penzionu jsme byli několikrát a po všech stránkách jsme byli spokojeni. Doporučujeme ! Em. adresa majitele: tonci.juranovic@gmail.com reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání