Napsat recenzi

Hotel Nano Drvenik

Recenze hotelu Nano Hotel *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Drvenik)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 616x
Recenze se líbila: 318 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prostě nádherná rodinná dovolená

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Ubytovaní jsem byli v depandenci s přistýlkou, pokoj veliký, vše čisté, výměna ručníků každý den, velký balkon, klimatizace, lednička (nevyužili jsme). Využívali jsme vnitřní bazén (otevřený ve vyhrazenou dobu).

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně každý den stejné - vajíčka, párky, salámy,sýry, nutela, marmelády,cereálie..... Nikdy třeba ale nebyla buchta. Ke snídani byl džus a káva, čokoláda z automatu

Večeře se nahlásily den dopředu - výběr ze tří jídel. večeře byla 3 chodová - polévka, hlavní chod, dezert (někdy jogurt, ovoce,ledňák). Večeře byla slabší oproti tomu na co jsme byli zvyklí z jiných hotelů, ale vybrat se dalo a s prázdným žaludkem jsme neodcházeli. K večeři podávali vodu, jednou i víno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

super hotel s bazénem, na pláži

recepční byla na recepci akorát v den příjezdu a odjezdu, ale nepotřebovali jsme. Vše jsem řešila s delegátem (české kormidlo)

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

prostě nádherná oblázková...využívali jsme jak pláž pod hotelem, tak asi 500 metrů vzdálenou menší pláž ve směru na Zaostrog, tam bylo pár lidí

na hlavní pláži možnost půjčení šlapadel, kol, na moři je velká nafukovací atrakce (50 Kun za hodinu), spousta malých obchůdků, restaurací

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

možnost procházky kolem pláže do Zaostrogu nebo Velkého Drveniku

Na pláži nabídka lodních výletů, v tom vedru jsme nevyužili. Jeli jsme na raft na řeku Cetinu - super zážitek.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

báječná dovolená, ráda bych se sem vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání