Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu Alem Hotel a Depandance ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baško Polje)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 955x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Báječná dovolená s *******

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování - skromné, jednoduché, ale čisté.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo výborné, každý den výběr z vepřového, hovězího a kuřecího masíčka. Je pravda, že ve středu už se to pak začalo opakovat.

Několikrát byla i ryba. Polévky vždy 2 druhy. Přílohy různorodé- hranolky, brambory, rýže, karotka, brokolice a velká spousta salátků- hlávkový salát, krouhané zelí, kukuřice, okurky, rajčata, ale také pečené papriky, nakládané čalamády a papriky. Zalít si můžete desinkem podle chuti nebo jen olejem a octem. Zmrzlina chyběla, ale každý den byly dezertíky a ovoce (jablka, švestky, pomeranče). Pití je u večeře na příděl-0,2 l na osobu a u snídaně je pití neomezené.

Snídaně byla každý den stejná. Káva, kakao, čaj, chleba tmavý, světlý, máslo, rama, džemy, med, paštika, vajíčka (míchaná nebo vařená natvrdo)salám podobný lázeňskému a tvrdý i měkký sýr. Kdo má rád cereálie, tak jen kukuřičné lupínky a ovesné vločky se sušeným ovocem.

Jídla bylo dost a dost, stále donášeli nové, takže i když jste přišli později, bylo všeho dost!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál hotelu milý, jen organizace v den příjezdu hrozná.

Příjezd v 7.00 hod, hotel odbavuje až od 8.00 hod, pak si vezmou jen pasy, zapíší a pro klíče až ve 14.00 hod.

Kufry v jedné malinkaté místnosti, která se nezamyká nebo na chodbě.

V hotelu je i směnárna, kde berou české koruny, ale mají nějakou provizi, Vyplatí se vyměnit peníze až na místě v Baška Voda ve Splitské bance(bez provize). Mají lepší kurz než tady u nás.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Nezapomenutelné moře, ze kterého se díváte na hory.

Pláže kamenité. Můžete si vybrat, zda budete smažit na sluníčku nebo odpočívat ve stínu borovic. Škoda jen, že všude se povalovali papírky, nedopalky cigaret a zbytky ovoce.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

15 min. chůze do Baška Voda, a 30 min. do Pramajny.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Super dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání