Napsat recenzi

Dovolena s Adrialand-Belmondo

Recenze hotelu Penzion Belmondo (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baška Voda)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 197x
Recenze se líbila: 341 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kupovaly jsme si dovolenou přes slevovy portal, takže cena byla uchazející, co se ovšem tyka ubytovani v penzionu Belmondo doporučuji si rezervovat ubytovaní do klidove časti, jelikož my měli terasu v přízemí hned u cesty, takže nějake větraní v noci nepřicházelo v úvahu.Provoz šílleny, i přes to, že mě po tel. ujištovali že nejde o frekventovanou ulici.S nějakym uklidem během pobytu nepočítejte, i smeti jsme musely odnášet sami.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hlavní problem bylo čekat na ubytování od 7-13hod, než se pokoje uklidily,ale ještě horší bylo čekání na odjezd, jelikož po snídani v 9hod jsme odevzdali klíče a do 21:40 jsme byly napospaz bez ubytovaní, bez stravy atd.-kufry jsme naštěstí mohly uschovat ve sklepě bez osvětlení, což by se po 20hod docela hodilo...

Věděla jsem že je penzion to asi 400m od pláže, ale lituji starší zákazniky, kteří budou muset do toho kopce 2-3x za den, protože to by mě odradilo se vracet na oběd, který jsme naštěstí neměly...

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Začínaly jsme večeří a ty celkově byly dobré, včetně polévek, kámen úrazu byly ale snídaně, to byl jením slovem VÝSMĚCH. Bylo nam řečeno že jsou limitování atd, takže 4-5koleček junioru nebo něčeho podobneho a malá kostička masla musela vystačit.Denně jen veka a jeden den pouze 2 koblihy, takže snidaně hodně lidí řešilo po svém..bud nechodili nebo si nakoupili sve.Se zeleninou a ovocem se VELMI šetřilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybaveni nas příjemně překvapilo-lednička i sporak, ale jelikož jsme to dopředu nevěděli, moc jsme nevyužily. Personal vstřícný, příjemný, hlavně naše mlada slovenská delegatka Marcela byla moc šikovna, až ji lituji, že pracuje zrovna u takove cestovky, jelikož na stížnosti si asi musí pořizovat silny bloček.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Krasne, čisté, dokonalé, jen trochu přelidněne, ale kdo chce klidnější čast, stačí se trochu projít-směr Baško Polje.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Šílený provoz, ale supermarket jsme měly docela blízko a když jsme sešli do centra, tak jsme byli nadšené-tam to prostě žije.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Destinaci Baška Voda doporučuji po všech stránkách, jen vím, že ubytování už bych řešila někde jinde a cestovku bych asi taky změnila.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání