Napsat recenzi

Doporučení s výhradami

Recenze hotelu Hotel Hrvatska ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baška Voda)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 315x
Recenze se líbila: 356 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Nádherné ,čisté moře s příjemnými plážemi, na což bohužel místní příliš spoléhají a zaostávají proto se službami a snaží se zvytěžit maximum úplně ze všeho.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Očekávaný reálný socialismus ve vybavení, bez fénu,bez možnosti uložit sprchový gel a šampon ve spše (bez poliček či držáků), stará CRT TV bez USB vstupu, z ČR programů jen zrnitá ČT 24.Jen 2 zásuvky na pokoj,nutno vzít rozdvojky. Plus je lednička s mrazákem.Velká nevýhoda je nemožnost klimatizace v žádných pokojích kromě jižní strany, ani větrák, dokonce nemožnost otevřít okna na chodbách kvůli větrání, mají je zadělané napořád (protilehlé pokoje si musely pomáhat při obou otevřených dveřích a protilehlých oknech v pokojích, což není ideální).Neskutečné vedro uvnitř hotelu,které dělalo problém všem - největší mínus celého pobytu.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Strava na Chorvatsko slabší průměr ,snídaně moc špatné (nic sladkého,nic moc pečivo, 1 druh teplé,kde se snaží cpát vajíčka na míchačku nebo párky). 1 druh sýra a 2 měkké salámy, dokonce bylo i zkyslé mléko,obědy proti tomu vždy měly vždy alespoň 1chutnou kombinaci,večeře průměr.Za týden jen 2x ryba (makrela) a jednou rybí kroužky. Ovoce - není vůbec k snídani, většinou švestky a špatná jablka,chutné pomeranče,minimálně meloun.I u ři all inclusive jen chabé odpolední snack svačinky,pivo Ožujskoje a místní tmavá chutná brandy a špatná pálenka,káva špatná jen u snídaně a při snack svačince, (jinak jen placená). Pití bílé a červené krabicové víno, Ožujkoje,místní cola,multivit,pomeranč a citron.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Nic moc,klimatizace není ani u recepce (kde je jediná možnost slabého signáli WIfi free), ani v prostorách All inclisive baru, kde je od 10 do 23h jedině možnost pití!! Potrhané koženkové sedačky až po stížnosti překryté alespoň dekami. Chybí samozřejmě možnost vykoupání v bazénu, ale hlavně musí řešit klimatizaci , jinak to ve vedrech je o zdraví., Jídlo doplňují pomalu , někdy prostě dojde druh jídla už po hodině vyýdeje,pití na baru pod pokutou nechtějí nechat natočit do lahve ani pro malé děti (pod pokutou),

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Skvostné moře čisté, dopoledne klidné odpoledne nárazově s vlnami.Jednoznačné plus. Ale - na pláži všechna lepší místa zabraná placenými lehátky a slunečníky (30 + 30Kn),ještě před sedmou ráno občas sbírají z pláže rohože a osobní lehátka (podle nich se nesmí zabírat pláž přes noc a nechávat tam bez dozoru věci dokonce pod pokutou - že někdo již chodí k moři před sedmou v potaz neberou a chcete-li si zabrat těch pár míst u moře pod borovicemi poránu před snídaní, připravte se na diskuze s místními ).Nabitá pláž městská, bokem je volněji , ale zase hned přiléhá pláž pro psy, což každému nevyhovuje. Sprchy placené - 2Kn za 30 vteřin...kousek dál kolen FFK pláže směr Makarská v Baško Polje sprchy neplacené,více stínu - dochozí vzdálenost,větší klid,dál od hotelu..

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hojně obchůdků,nejlevnější supermarket proti TOMY nad hotelem směrem k BUS zastávce,archeologická výstava v městě zdarma,trhy na promenádě,živá hudba,pohoda

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Velmi krásnou přírodu a moře trochu kazí snaha vytěžit z turistů za cokoliv, slabší služby a nulová snaha o vylepšení

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lea: Hrvatska hotel katastrofa - 28. 8. 2015 10:58

Otrava ze špatnéhojídla -Lidé odjížděli domů dříve než měli končit, neboť je zde postihly žaludeční obtíže z jídla, jedna paní dokonce skončila na infúzi díky starému a smradlavému jídlu, další rodina odjela s roční holčičkou z těch samých důvodů. Delegát k ničemu, konkrétně p. Ď., kterého nic nezajímá, paní čekala na sanitku 3 hod a zvracela před lidmi na recepci potupně do pytlíku, hrůza. Hotel plesnivý zespoda nahoru i na pokojích, ve smradu z plísně čekáte na jídlo v hale, kde chybí kryty zásuvek, které jsou pod proudem, personál uřvaný, šéfka obsluhy rozsypala jídlo a nechala nás v tom chodit jako ***. Na recepci neovládají jazyky, nerozumí vám, peníze z trezoru si vyberete pouze do 17 hod, takže pokud se vám něco stane a potřebujete např. ošetřit a zaplatit, nezajímá je to. Pláže smrdí močí, zrovna toalety v přilehlých restauracích. Chorvati v Bašce Vodě se chovají tak, že "zaplaťte a vypadněte". Dáte si Frapé - pak z prášku,zmrzlinu tam nečekejte. Mají krásné moře a kdyby ho neměli, pomřeli by hlady. Nevychovaný arogantní národ. Nevím, ale pokud Chorvatsko ještě někdy, tak menší vesnici, kde jsou rádi za turisty ale letoviska větší - nikdy více. reagovat

Jozef: Re: Hrvatska hotel katastrofa - 9. 10. 2015 9:52

My sme boli v tomto hoteli 2x.Boli sme absolutne spokojni. Váš komentar sa podľa mňa nezaklada na pravde.Není objektivny. reagovat

Lea: Re - 18. 10. 2015 20:47

Dobrý den, pak si prosím přečtěte i komentáře jiných ohledně smradlavého jídla a chování zaměstnanců hotelu. Pokud jste žádné obtíže neměli, buďte rádi. Plíseň a smradlavá kapající voda, když jdete na pláž Vám asi potom také nevadí. Já ale považovala za nutné se o své nepříjemné zkušenosti podělit. Přeji Vám ať tam nikdy nezažíváte to, co my anebo Ti, co museli vyhledat lékaře. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání