Napsat recenzi

Cestování časem, aneb zpět do doby kamenné...

Recenze hotelu Hotel Hrvatska ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baška Voda)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 286x
Recenze se líbila: 327 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jestli chcete okusit pravou chuť komunistického ubytování včetně jídla, které se recyklovalo ze dne na den druhý, tak vřele doporučuji. Kontrola u dveří restaurace nás velmi urážela, ale když jsem viděla ovoce, které si lidi odnášeli na pláž, se divím, že je tam rovnou nestříleli...

Osobně se v tomto století a plnou palbou konkurence divím, že ještě něco takového funguje... Bohužel ano...

Jinak mám malé 4leté dítě a pracuji ve školce, ale tolik hluku, jako bylo v tomto hotelu jsem ještě nikdy nezažila.. Jít do společenské místnosti znamenalo, že se neuslyšíte... Určitě bych nedoporučila starším osobám, kteří chtějí mít klid..

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytování bylo fajn, pěkný výhled na moře a pokoje na úrovni hotelu dvouhvězdy. Trochu jsem byla překvapena, když jsem kabel vložila do zásuvky a po vysunutí celá vypadla i s kabely, ale jinak fajn. Čisto a úklid v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

No tak strava opravdu chce opravdu svou vlastní kapitolu, neboť v tomto hotelu asi nepoužívají google a asi neví, co to znamená all inclusive. Jídlo ve formě plné penze a jedna svačina k tomu by mi ještě ani tak nevadila,pokud to zrovna nebyla káva a k tomu hranolky. Jinak se určitě nejednalo o all inclusive jídlo, ale o all inclusive dietu, protože téměř nic se tam nedalo jíst. Jídlo bylo formou "všechno z kupovaného kbelíku", totožné omáčky, nějak udělaní maso, které bylo jako podrážka, bez chuti, neosolené. Musím podotknout, že se tam kolikrát nedala jíst ani zelenina, čerstvá i dušená. Naše stravování se 4 letým synem dopadlo tak, že syn byl celou dobu na těstovinách s kečupem a já na melounu. Hodně lidí, když přišlo k nabídce jídla, tak se mnohým i neudělalo zrovna dobře, protože to vypadalo, jako by to už měl někdo min jednou v ústech.. A takhle bych mohla pokračovat stále dokola.. Čekala jsem místní výbornou kuchyni, ale jediné "mořské", byla kupovaná uzená makrela. Smutné... Doporučuji lidem, kterým je jídlo ukradené a je jim jedno, kdo jim co naservíruje. Ale já osobně jedu na all inclusive dovolenou, abych si odpočala od plotny a i tak si dobře pochutnala. Tady to vypadalo jako hon hladových krků lidí, kteří si nandavali všechno bez míry, co kdyby to náhodou šlo jíst.. Ale pak byly plné stoly jídla, které se ale opravdu nedalo jíst a bylo vyhozeno.. :-( Mimochodem dušená zelenina jako příloha, byla druhý den jako polévka - jen rozmixováno. Poznala jsem i rýži z minulého dne v rajské..

Fiaskem celé restaurace bylo chování zaměstnanců, konkrétně těch starších pardálů, kteří "zaučovali" mladé. Jeden chodil neustále kontrolovat stav vína, které si vždy nezapomněl nalít a odnést do kuchyně a druhý psal mladšímu kolegovi neslušné názvy na papír, který pak lepil na jeho záda. Opravdu nechutné a neprofesionální jednání a chování, které mi dalo dokonalý obrázek o morálce a chodu hotelu....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Asi v normě, jen jsem byla překvapená, allinclusiv barem na pití, kde jsem si musela zaplatit kafe, ale tvrdý tam bylo zdarma.. Pro naši rodinu nepochopitelné... Pro ně asi výhodné...

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

V Bašce jsem byla celkem 14X a vždy u soukromníka a v apartmánu. Lenost mi nedala a tentokrát jsem nechtěla vařit - chyba.... už takovou chybu neudělám a na all incusive pojedu do Řecka, Itálie nebo Turecka, kde vědí, co to znamená... Moře čisté, blázková pláž, naprosto dokonalé...

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Naprosto dokonalé, ideální pro rodiny s kupou děcek, ale překvapila nás placená sprcha na pláži, to dříve nebylo. Jinak určitě toto opatření chápu. A stálá absence dostatečného množsství wc u pláže nebo na pláži..

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Až na hotel jsem spokojena a miluji to tam a určitě jsem tam nebyla naposledy... Ale už nejedu do hotelu.. Rozhodně ne do hotelu Hrvatska...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání