Napsat recenzi

ZATON Holiday Resort srpen 2017

Recenze hotelu Zaton Holiday Resort **** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Zaton)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 380x
Recenze se líbila: 334 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Mile přepkavepený z udržovaného resortu s bezproblémovým a ochotným přístupem personálu, animátorů a prodejců (ať už obchod nebo resturace). Pěkné rozlehlé místo s čistým prostředím a šikovně rozvržené. Sám jsem si říkal, jak bych takový resort navrhnul, kdybych měl nějaký projektovat. Opravdu paráda.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

My jsme byli v apartmánu 4* Bali bez klimy v uličce OLIVA 24, což byl patrový dům, kde jedni jsou v přízemí, druzí v patře nad nimi. Horní patro nám vyhovovalo pro naše soukromí na terase. Zase dole pod námi, měli pěkné sezení venku u balkonu.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vlastní, na večeři jsme si zašli dvakrát.... Radši zaplatíme na místě za zážitky, než za jídlo, ze kterého může být člověk zklamaný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Apartmán Bali byl vymalovaný, čistý, kuchyňka vybavená lednicí, plynovým sporákem, překapávačem kávy, příbory, hrnce, hrnečky, skleničky. Vlastní koupelna se sprcháčem a WC, jednalo se jinak o 2+kk s terasou a TV. Jedna postel velká pro dva, v menším pokoji pak dvě oddělené. Služeb je tam opravdu spousty, NEPLACENÉ - animační program dětský (třeba minidisko nebo každý den nějaká jiná náplň - fotbal, lekce plavání) i dospělý (aquaaerobik, taneční lekce salsy, zumby aj.), lanové prolejzačky, bazény 3x a vodní atrakce 3x jak pro již chodící mimina, tak školáky a dospělé.PLACENÉ např. dětská autíčka, 9D videoprojekce, fish spa, masáže, pronájmy lodí, vodních skútrů aj. Opravdu se tam člověk nenudí....

Potřebovali jsme doktora a lékárnu, oboje tam mají. Doktor uměl německy, ale domluvili jsme se-:)

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Napůl písčité/kamenité ale vždy čisté, voda průzračná, všude sprchy, lehátka, slunečník jsou k pronájmu na celý den.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavené, rozlehlé a udržované!

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Nádherná rodinná dovolená s 3 dětmi, kdy se cítíte v bezpečí, péči a čistotě. I ostatní návštěvníci se chovali ohleduplně, nikdo nebyl ve dvě hodiny opilý a nepadal mezi stolkama jako někteří RUS v Turecku. Převážně tam byli D, A, PL, CZ, I, Potkali jsme jedny RUS a jedny Asiaty.Doporučujeme si vzít s sebou kola, koloběžky, odrážedla nebo co se vám vejde. Míč, matračku, autíčko na dálku apod. Měl jsem si vzít s sebou i eletrický gril, sousedi tam s ním voněli:-) Malý Nespresso kávovar jsem zapomněl.....

VÍCE NA ZATON.HR

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání