Napsat recenzi

Vila Ruža, ulice Stablinac, Vodice

Recenze hotelu Villa Ruža *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Vodice)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 120x
Recenze se líbila: 237 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem ani velké nadšení a ani zklamání. Apartmány pořád v rekonstrukci. Chybí polička v koupelně, háčky. Není kam pověsit např. ručníky. Chybí tam smetáček a lopatka. Na spaní dostanete polštář který neslouží ke spaní. Takový ten velký, tvrdý, který slouží jako dekorace k sedačce. V celém apartmánu chyběli lustry. Byly pouze žárovky. Dveře od apartmánu s rozbitým sklem. Otázka času kdy se jen sesype. Nedostatek nádobí. Jestli si budete chtít vařit určitě nádobí přibalit. Chybí třeba i varná konvice.

Na stěnách fleky od bot a spousty mrtvých komárů.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Nedoporučuji.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Bylo vlastní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Ve vile je bazén. Děti uvítají. Docela ale hodně studená voda! A bohužel ne moc bazén čistý. Gril je taky ve vile. Bohužel nečištěný a velikostně aspoň na sele. Majitelé nás nijak mile nepřivítali a spíše převládal pocit obtěžování např. když si dělali ajvar na zahradě na posezení pro ubytované a my si tam chtěli s ostatními ubytovanými posedět. Necítili jsme se jako doma a proto nedoporučuji. Určitě se najdou daleko příjemnější majitelé, kde Vám i rádi ugrilují a hezky Vás přivítají, jsou milí a přátelští.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž hezká. Spousty obchůdků, barů a restaurací. Tobogán, trampolína pro děti...vše za peníze. Pivo na naše na pláži cca 80Kč. Rohlík v pekárně 10Kč za kus :-)

Pro rodiny s malými dětmi docela delší procházka na pláž.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Klidná ulice.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Žádná sláva

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání