Napsat recenzi

Vila Dragan

Recenze hotelu Vila Dragan *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Vodice)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 35x
Recenze se líbila: 214 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Spoustu lidí a studené moře.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytování čisté, dle fotek naprosto odpovídalo, plusem byla trouba s plechem a teflonová pánev. Velké mínus za staré postele (v jednom pokoji), a špatnou kliku u vchodových dveří, vždy se muselo zamknout, aby dveře průvanem nebouchaly a neotevíraly se. Pro malé děti celkem nešikovné schody (světlé, kluzké, ostré). Výhled na moře byl trošku směšný - bylo vidět opravdu jen malinkatý kousínek, jinak jen okolní apartmány. Sousedi neviděli vůbec.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vybavení kuchyně bylo naprosto odpovídající. Co bylo uvedeno, bylo, chyběla jen rychlovarná konvice (kterou ale zapůjčili sousedi), a mikrovlnka (ale ta ani nebyla uvedena, tak to chápeme).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Majitel apartmánů byl stále přítomen, příjemný, dobrá komunikace, když bylo něco potřeba, dalo se domluvit (prasklá žárovka). Delegátka také byla velmi příjemná.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla stále velmi obsazená, moře velmi studené.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

K moři to nebylo daleko, kousek kolem hlavní silnice, pak už z kopečka kolem apartmánů.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Naší rodině (2+3 děti) toto místo příliš nevyhovovalo, sice spousta restaurací a barů, ale vyžití pro menší děti naprosto žádné (pouze jedno pidi hřišťátko skoro v centru). Jinak při večerní procházce směr město, mraky lidí, takže měl člověk pocit, že je někde v zácpě.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání