Napsat recenzi

Nízká úroveň služeb

Recenze hotelu Nikola Hotel *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Vodice)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 190x
Recenze se líbila: 321 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel uvádí,,že má +++, bohužel úroveň služeb a zájmu o hosty je spíše z kategorie ++ hotelu. Koberce světlé barvy jsou flekaté, úklid 1x týdně při výměně turnusů nestačí. V pokoji jsme měli mravence /faraony/, údajně jsme byli první, kdo si na to stěžoval, ovšem delegát CK okamžitě přišel s insekticidem a pokoj vystříkal (koberec se ale nikdo neobtěžoval jít po tomto zásahu vyluxovat). Na pokoji měl být minibar,dali nám ho až po urgenci.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Poloha hotelu velmi dobrá, k moři jen kousek, cca 5-10 minut,

Sám hotel pěkný, vybavení by bylo dsotačující, kdyby personál věnoval hotelu i ubytovaným dostatečnou péči

Koberce světlé barvy jsou flekaté, úklid 1x týdně při výměně turnusů nestačí. Každý den byly pouze vyneseny odpadky, podle potřeb hostů se měnily ručníky. V pokoji jsme měli mravence /faraony/, údajně jsme byli první, kdo si na to stěžoval, ovšem delegát CK okamžitě přišel s insekticidem a pokoj vystříkal (koberec se ale nikdo neobtěžoval jít po tomto zásahu vyluxovat). Na pokoji měl být minibar,dali nám ho až po urgenci.

Wellness a bazén je v hotelu k dispozici pouze mimo sezónu.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Polopenze - snídaně sice celý týden stejné, ale výběr dostačující, doma si myslím většina lidí také ráno rnoc nevyváří. S nabídkou k snídani jsem byla spokojená, jídla bylo na snídani dost, nedostatečný byl výběr čajů,většinou chyběl černý čaj, který nešlo objednat ani během dne.

Večeře - "4 chodová" = salátový bar (každý si vzal, co chtěl, to bylo dobré), polévka - bohužel buď vývar z kostky, nebo polévka z pytlíku, což +++hotelu rozhodně neodpovídá. Hlavní jídlo bylo možné vybrat vždy ze 3 variant, jedna byla označena jako "vegetariánská strava", na dotaz, co to bude konkrétně, číšníci nedokázali odpovědět, prý se kuchař rozhoduje až ráno. Chuťově - kolik lidí, tolik chutí, takže zde se hodnocení vzdám. Poslední chod bylo vždy nějaké ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení by bylo dostačující, kdyby vše bylo čisté, což ale nebylo, viz výše. Hotel zřejmě spoléhá na neutuchající přísun turistů, prostě se přestali snažit, bohužel. Také pohled na číšníka, který jen za dobu snídaně zvládne 2 skleničky vínna, nebyl úplně povzbuzující.

Pro rodiny s malými dětmi bych hotel nedoporučila, není tam pro ně žádné vybavení a strava není pro děti vhodná (přliš slaná, kořeněá)

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře čisté, pláž ve Vodicích oblázková nebo s betonovými platy. Po sezóně obsazená "tak akorát", v plné sezóně si neumím představit, kam se ti lidé vejdou. Chybí sprchy a toalety, těch je naprosté minimum, snad asi jen troje na celé dlouhé pobřeží. Kolik lidí jich využije, si nedělám iluze.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Cca 3-5 minut od hotelu je samoobsluha, kde se dá nakoupit.

Nedaleko Vodic, kam je možné dojít pěšky příjemnou procházkou, je mestečko Tribunj, které se od Vodic odtrhlo a osamostatnilo. V tribunjských plážích jsou jak sprchy, tak toalety, proto bych doporučila spíše tuto lokalitu.

Je možné také během 10 inutové plaby dojet na ostrav Prvič, kde je málo lidí a krásné koupání.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Do tohoto hotelu již určitě ne.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání