Napsat recenzi

vila Dragica

Recenze hotelu Vila Dragica (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Srima (Vodice))

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 323x
Recenze se líbila: 421 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vila Dragica vila Dragica
  • balkony balkony
  • pohled z balkonu na zahrádku pohled z balkonu na zahrádku
  • pohled z balkonu na zahrádku pohled z balkonu na zahrádku
  • jedna z pláží jedna z pláží
  • pohled na centrum Vodice pohled na centrum Vodice
  • Tribunj Tribunj
  • Tribunj Tribunj
  • silniční vyhlídkový vláček silniční vyhlídkový vláček

S pobytem jsem byla spokojena.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování vyhovující, malý pokojík je dostačující, balkon sousedí s ostatními jen příčkami, je k dispozici markýza. Vila je bohužel u silnice ale není to až tak nepříjemné. Pokud by někdo očekával od pobytu klid, tak mu tento apartmán nebude vyhovovat, protože po silnici projíždí dost aut i autobusů.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravovala jsem se v sousedním hotelu Nikola.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení apartmánu je vyhovující, někomu možná může vadit absence televize. Na chodbě je společná kuchyňka, která je bohužel minimálně vybavená. Je tam lednička s mrazákem, která by byla vhodnější větší vzhledem k počtu hostů, elektrický sporák, do dřezu je zavedena jen studená voda, je k dispozici málo nádobí na vaření, pokud by si někdo chtěl vařit sám. Na dvoře ve stínu byl pingpongový stůl. Personál ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž vzdálená asi 300 - 500 m podle místa. které si vyberete. Bližší pláž odpoledne přeplněná, je lepší dojít na vzdálenější. Moře čisté, první dva dny voda studená. Pláž je oblázková s pozvolným vstupem do moře. Lehátka se dají pronajmout, na jedné pláži jsou i lehátka s baldachýny. Nabídka vyžití: tobogan, vodní skutry, čluny na projížďku, let na padáku, bungee jumping, vyhlídka na plošině, jízda na velkých kruzích za člunem, výlety na vodopády Krk, do národního parku Kornati a do města Šibenik. Od delegáta jsme dostali nabídku na exkurzi do sela, kde se vyrábí pršut.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Vzdálenost do hlavního centra asi kilometr 15 - 20 min. chůze. Buď cestou po pobřeží nebo okolo silnice. Od hotelu Imperial jezdí do centra a zpět silniční vyhlídkový vláček. Cestou po pobřeží přes několik pláží se dá procházkou dojít do vesnice Tribunj, která je také velmi pěkná a má několik pláží.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově jsem byla velmi spokojená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání