Napsat recenzi

Prehliadka Hotela Andrija ****

Recenze hotelu Andrija Hotel Amadria Park (ex Solaris) **** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Solaris)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 257x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 43
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel sa nachádza v strednej Dalmácii v Šibeníku. Komplex pozostáva z viacerých hotelov, ktoré majú prakticky jeden spoločný veľký areál.

Ubytování  průměrně (4/5)

Po pravej strane hotela sú umiestnené rodinné izby 2+2 a dve takéto izby sa dajú spojiť dverami kde vznikne jedna veľká rodinná izba. Prístelky pre deti sú vo forme štýlových poslchodových postelí. Všetko je prispôsobené deťom.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Nemala som možnosť vyskúšať stravu, ale ak je celý hotel prispôspbený deťom, je to určite aj v strave. Podáva sa tu polpenzia formou bufetu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

už od vstupu do hotela je tu detská recepcia, herňa, reštaurácia s priestirim pre mamičky kde si môžu pripraviť stravu pre deti, ohriať ju, sú tu aj sterilizátory.

Hotel disponuje zmenáreňou , internetovým kútikom a Wi-Fi za poplatok, je tu aj parkovisko.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Ako väčšina pláží aj tu je kamienková, ale je krásne upravená s lehátkami a slnečníkmi. Na pláži sú aj sprchy.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

V areáli sú reštaurácie, bary, predajňa suvenírov, terasy, plážové bary, štýlová dalmátska dedinka s reštauráciou ponúkajúcou miestne špeciality, talianska reštaurácia Trattoria, štýlový Afro bar.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkovo je hotel úplne úžasný. Na mňa však pôsobil preplnene a uzavrete. No rodiny s deťmi budú určite spokojné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání