Napsat recenzi

Vila Luxor

Recenze hotelu Vila Luxor (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Rogoznica)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 385x
Recenze se líbila: 432 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • kuchyňský kout, koupelna kuchyňský kout, koupelna
  • apartmán až nahoře apartmán až nahoře
  • jediná skříňka jediná skříňka
  • štěrková pláž u mariny štěrková pláž u mariny
  • pláž za starým městem pláž za starým městem
  • manželská postel s matrací danou navrch z palandy manželská postel s matrací danou navrch z palandy
  • skály v nedaleké Lozici skály v nedaleké Lozici
  • posezení přízemních apartmánů posezení přízemních apartmánů
  • horní terasa společná pro 2 pokoje horní terasa společná pro 2 pokoje

Na pohled zvenku krásný až luxusní veliký dům. Ale apartmánů je tam mnoho, jsou malé, je slyšet vše z okolních apartmánů, vybavení je nic moc. Určitě neodpovídá třem hvězdám!

Ubytování  průměrně (2/5)

V přízemí jsou jakési koje- bungalovy, bez okna jen s dveřmi. Tomu bych snad ani neříkala apartmán! Natož tří hvězdičkový. Jediné dva apartmány, které měly trochu úroveň( když pominu nevybavenou kuchyni a nepohodlné spaní, jsou až nahoře s pěknou velkou- ale společnou terasou s dalším apartmánem. Takže když si večer sousedi povídají, nelze usnout. Hlasy slyšíte i ze zdola a všude kolem. Blízko je volejbalové hřiště, kde hráli a křičeli mladí lidé někdy až do půlnoci. Je tam celkem 20 apartmánů nalepených pohromadě ve dvou patrech + přízemí. V kuchyňském koutku jen talíře, hrnečky a příbory, pár malých kastrůlků, což bylo velmi nedostačující. Nebylo tam ani prkýnko na krájení!! nůž,škrabka,struhadlo, hrnec na špagety.... dřez tak malý, že se tam dal mýt jen hrneček, a nejhorší byla miniaturní lednice, kam v žádném případě nedáte jídlo ani na týden, ani 2l lahev s pitím vychladit. Do avizovaného mrazáku se vešel jen nanuk. Ve sprchovém koutě dole v rozích plíseň, odpadlý držák na toaletní papír,pohyblivé prkýnko. Sprcha nedržela v držátku, takže se šlo sprchovat jen rukou. V pokoji utržený pant u skříňky, kam nešlo nic dát, protože uvnitř vedla roura a jiná skříňka nebyla, navíc byla uvnitř špína.Takže věci celou dobu musíte mít na zemi v kufrech. Místo manželské postele jsou všude rozkládací gauče + dvojpalanda. Takže kdo nemá rád tvrdé spaní, určitě nedoporučuji. Zkoušeli jsme to vylepšit tím, že jsme si dali na gauč ještě matrace z palandy, ale do těch se vždy vyležel lavor...takže také nic moc, ale aspoň to netlačilo.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

vlastní

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Vybavení pokojů opotřebované, nebo chybějící. Žádné služby nabízeny nejsou. I odpadky jsme si museli vynášet sami, když jsme nechtěli, aby se z koše linul zápach. Klimatizace a televize není, pokrytí wifi také ne.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláží je v městečku několik. Záleží jak daleko chcete chodit. Nejbližší 150m - kamenitá s malou restaurací , plnější. Voda na skalách které jsou za pláží je křišťálová s rybičkami a lidí méně. U Mariny pláž s jemným štěrkem- ale za hlavou vám parkují auta. Další koupání všude na betonových plackách a skalách různě rozesetých kolem celého města.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí jsou menší apartmánové domy a volejbalové veřejné hřiště. Přístav je také kousek. Staré město delší procházkou po chodníčku u moře snadno dostupné. Vše je v rovině, žádný kopec.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Ubytování jen pro hodně nenáročné klienty, kterým nevadí hluk z okolních apartmánů do půlnoci a v přízemí i jinde velmi malé soukromí. Ostatní turisté na vás na chodbách koukají jako z jara, nikdo nikoho nezdravil....bylo to divné- ale to nebyla chyba domácích. Dovolená se nám nakonec líbila, ale hlavně díky nádhernému moři a krásnému městečku plného restaurací.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání