Napsat recenzi

Naprosto nedoporučuji

Recenze hotelu Vila Guzela (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Primošten)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 373x
Recenze se líbila: 487 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Můj názor.

Již po příjezdu rozladění měla být pláž 30m od moře jenže bylo to asi 5min pěšky s 2 dětmi to někdy bylo dost náročné. Ubytování pouze staré rozvrzané postele přistýlka řešena rozkládacím gaučem na kterém by se nevyspal ani bezdomovec, satelitní televize možná tak pro majitele, teplá voda až po 4 dnech pobytu a to ještě byla spíše vlažná, majitel jak viděl děti tak silně nepříjemný hned nám oznámil že tady bude klid a noční klid je od 22 00 nevím co by pak nastalo ? Naštěstí Děti ve věku 7 a 5 let chodily spát nejpozději v 21 00 moře je utahalo natolik že padli do peřin a do rána jsme o nich nevěděli :-) Tak se opravdu v dnešní době nejedná se zákazníkem to je moje shrnutí dovolené ve vile GUZELA v Primoštenu

Ubytování  průměrně (1/5)

Otřesné

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Vlastní po zkušenostech s ubytováním jsem vlastně nakonec rád

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Vybavení to si snad tady někdo dělá srandu 40 starý nábytek se snad už nemůže nazývat vybavením

Okolí hotelu  průměrně (1/5)

Ve středu města a ne 30 m od moře

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Dojem je velmi špatný pokud jedete s dětmi tak na tohle místo v životě nezapomenete.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Markéta Kreuzová: reakce - 12. 6. 2015 12:12

- vila je u pláže 30 m, vůbec nevím jak někdo může napsat, že to bylo 5 min chůze - to možná na hlavní pláž, ale to už záleží na každém kam půjde, my jsme chodili na pláž před vilou, pěkná, oblázková, moře jde vidět z balkonu, pokoje jsou čisté, ano jsou už staršího vydání ale vše funkční, s vodou ani jičím jiným jsme problém neměli, za nás velice pěkná dovolená reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání