Napsat recenzi

Příště jinam

Recenze hotelu Penzion Tomi * (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Biograd na Moru)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 450x
Recenze se líbila: 389 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Penzion z ulice Penzion z ulice
  • Dveře - bez komentáře Dveře - bez komentáře
  • Dětská postel - jen taktak bez zranění Dětská postel - jen taktak bez zranění
  • Nejbližší pláž cca 7 minut pěšky Nejbližší pláž cca 7 minut pěšky
  • Druhá pláž cca 9 minut pěšky Druhá pláž cca 9 minut pěšky

Celkový názor je jednoznačný: tady mě už neuvidí. Ani za ty prachy.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Mizérie. Jižanský standard - jednopokojáky bez předsíňky, některé mají sociálku vlastní, některé společnou na chodbě. Některé s balkonem. Skoro všechny dveře vyvěšené, drhnou nebo mají mezery, kování je polámané. Kuriozitou jsou mléčně prosklené dveře do pokojů = prakticky žádné soukromí.

Ale za ty prachy...

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídelna v suterénu je malá, stoly taky mrňavé, návštěvníci přes sebe zakopávají (ona ta jídelna neslouží jen penzionu, ale i kempu). Čas pro jídlo máte přesně přidělený, na snídani se dostavte v 7:30 a na večeři v 18:30, jinak máte smůlu. Záchody u jídelny špatně větrané, páchnou, i přes urgence tam chyběly utěrky a mýdlo.

Porce jsou přesné příděly bez ohledu na to, zda jste dítě nebo dospělý. Tady máš a nic jiného nedostaneš! K pití šťáva z padesátilitrového tanku, špatně vyčištěného, často tam plavaly kousky usazenin (nebo plísně). Opět přesný příděl jedné třetinky.

Ke snídani obvykle trocha bílého pečiva, malé máslo a malý džem, nebo kousek sýra či levného salámu (švédskou tabuli nečekejte). Lehké obědy (obvykle polévka nebo salát) i dvouchodé večeře by chutnaly výborně hlavně těm, kdo jsou ze školy/práce zvyklí na glutasolový "hovězí" vývar s těstovinami. Jo a jste povinni z talíře sami shrnout zbytky jídla do velké mísy, "ochotný" personál to za vás dělat nebude.

Ale za ty prachy...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Spartánské vybavení pokojů - jedna skříň s jedním ramínkem, rozhrkané postele stažené kovovými úhelníky s vyčnívajícími vruty, k přikrytí dostanete mj. poněkud "nevonící" chlupaté deky. Na pokoji pouze centrální světlo s žárovkou 60 W, lednice na chodbě, TV žádná, wifina už vůbec ne. Ručníky, mýdla a toaleťák si vezměte vlastní, penzion je nemá. Pro jistotu přibalte i vlastní sušák na prádlo, protože v koupelně není ani háček a šňůry není kde natáhnout. Kupte si odpuzovač hmyzu, protože síťku do oken tady neznají. Připravte se na to, že občas nepoteče teplá voda, když vedlejší rodina vyplýtvá bojler. Služby nula a personál tam taky není žádný. Světlou výjimkou byla ochotná delegátka.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Klasické kamenité Chorvatsko, voda čistá s viditelností několika metrů do hloubky, po bouřce byla pláž "shrnuta na břeh" a obnažily se poměrně ostré šutry a skály na dně. V mimosezóně ještě nefungovaly atrakce, o to větší tam byl klid na koupání, plavání a opalování.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Smradlavé popraskané popelnice nás uvítaly hned před domem. Chodníky většinou chybí, i když obrubníky tam už pro ně mají. Kdo má rád zvířátka, může obdivovat ještěrky, hlemýždě a želvy u sousedů v zahradě. Za domem je zajímavá pergola, kam večer aspoň nesvítí slunce. Nejlepší okolí hotelu je vzdálené necelých 10 minut chůze - centrum města s parkem, přístavem, restauracemi a prodejnami zmrzliny.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Řekl bych, že i ČSSR 80. let nabízela lepší služby.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 37 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

miroslava cubonova : neochota - 25. 7. 2016 14:37

neochotna kucharka v znameni gestapa ranajky obed a vecere ako v skolke takze prikupte si jest uz ma tu neuvydite reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání