Napsat recenzi

Hluboko pod průměr

Recenze hotelu Penzion Tomi * (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Biograd na Moru)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 240x
Recenze se líbila: 327 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Samozřejmě, že za tyto peníze nečekáme luxus, ale tohle bylo hluboko pod průměr

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Na první pohled se zdálo vše ok., ale v koupelně smrděl dost silně odpad, nešly pořádně zavřít dveře, sprcha stříkala všemi směry, zásuvky jsme raději nepoužili, kliky padaly.

Pokoj čistý, i postele, ale balkon (za který jsme si připlatili), stůl s igelitem, žádná šňůra, žádná markíza, dá se sedět jen po západu slunce....

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Stravování je na úrovni školní jídelny (porce tak pro první stupeň). Rozhodně by se vyplatilo místo plné penze raději polopenzi doplněnou kvalitnějšími potravinami, chyběla zelenina, ovoce.... snídaně dvě kolečka veky, marmeláda, salám, nebo 2 koblihy, ani kafe. Jeden den šťáva, druhý den bílá káva, na střídačku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Další problém bylo parkování, chybí jakákoliv organizace nebo systém. U Tomi je asi 5 parkovacích míst, jestli přijed 5 aut nebo více nikoho nezajímá, parkuj kde chceš, zde platí - kdo dřív přijde, ten dřív mele.

Bylo nám sdělelo, že klidně je tu i 13 aut a všichni se domluví, nás bylo 6 a skoro jsme neměli kde zaparkovat. Opravdu nevím jak to řešili.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláže pěkné, moře čisté

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Letovisko určitě pěkné, ale rozhodně bych volila jiné ubytování.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 37 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kateřina: Hrozné!!! - 8. 8. 2016 11:13

Jsem velice zklamaná!! Jídlo absolutně příšerné!! Jak ve školní jídelně a hůř. Přijde Vám normální dát ke snídani dva plátky veky a k tomu nějaké to kolečko salámu? Nebo normálnímu chlapovi dát ke snídani dvě koblihy? Myslíte si, že se z toho chlap nají? Obědy totální katastrofa, ani praseti bych to kolikrát nedala! Malé porce!! za ty peníze bych čekala normální porci a kvalitní potraviny! Kuchařka totálně nepříjemná! Myslím si, že je zdravé, že si po jídle člověk aspoň 10 minut odpočine a nechá slehnout, ale to, že na nás kuchařka (stará) začne řvát ať laskavě vrátíme talíře a jdeme pryč, tak to mi teda přijde absolutně strašné! Člověk si jede na dovolenou odpočinout a ne spěchat aby do sebe rychle naházel jídlo, než ho kuchařky vyhodí! O připlaceném balkonu ani nemluvím - totální katastrofa! Jinak ale moře určitě nádhera, okolí krásné, spoustu vyžití :) Ale rozhodně volit jiný penzion! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání