Napsat recenzi

Příjemná dovolená na přelomu června a července

Recenze hotelu Penzion Ivica *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Bibinje)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 142x
Recenze se líbila: 457 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na Penzionu Ivica v Bibinje jsme s rodinu strávili 10 dnů příjemné dovolené na přelomu června a července. Není to sice žádný luxus ale na Chorvatsko lepší průměr. Jezdíme do Chorvatska od r.1996, většinou na začátku a konci sezóny, místa střídáme, takže máme s čím porovnávat. Za poměrně nízkou cenu hodně toho dostanete opravdu hodně. V ceně je započítán bazén, české programy i klimatizace, za tyto služby jsme zatím skoro všude připláceli.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

My jsme byli ubytování v pokoji v přízemí, kde byly 4 postele, skříň a nová, moc pěkná koupelna. Venkovní terasa prostorná, oddělená paravanem od sousedů. Výhled byl sice do zahrady ale kvůli hluku od bazénu to byla lepší varianta.

Pokoj byl vzorně uklizený, stejně tak společná kuchyně, kterou ale skoro nikdo navyužíval, většina měla objednanou polopenzi.

Postele nám po 7-mi dnech převlékli a vyměnili ručníky. Co se týče ubytování, nemáme výtky.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

V polovině pobytu jsme se domluvili s delegátkou, že si přikoupíme polopenze. Zásoby se nám ztenčily a navíc si ostatní spolubydlící stravu moc chválili. Udělali jsme dobře, kuchař v důchovém věku vařil fakt domácí stravu, porce veliké a chutné. Na výběr bylo mj. jedno jídlo vždy Chorvatské, takže můj muž, který Chorvatskou kuchyni miluje, byl navýsost spokojený.

Snídaně švédské stoly, v podstatě výběr podobný, jako na hotelu střední kategorie.

Jídelna menší ale snídaně i večeře se podávají 2 hodiny, takže nebyl problém se prostřídat. Jsme na dovolené, takže není kam spěchat.

Čepují zde nějaké české pivo, ale nevím jaké, můj muž by věděl, prý ale dobré. Stojí myslím něco přes 30 Kč. Mají také čepovanou limonádu za 20 Kč

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Jak jsme se dozvěděli na místě, tento penzion nabízí více CK, které zastupuje mladá, příjemná delegátka, se kterou jsme se několikrát dali do řeči. Pomáhá jí také mladý student, prý něco jako technický delegát. Sice tomo moc nenamluví ale stará se o penzion dle našeho názoru zodpovědně. Delegátka nabízí různé výlety, určitě doporučujeme některý vyzkoušet, v okolí je toho spousta co vidět.

Co nám cestovka slíbila, to také na hotelu bylo a fungovalo. Byli jsme například zvědaví na kola. Půjčují tam starší kola zadarmo nebo nová kola za poplatek. Doporučujeme hostům si raději připlatit a vzít si ta nová kola.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Když jsme šli pomalu, tak jsme dorazili na pláž asi po necelé čtvrthodině, ale hlavně po rovince! Vloni jsme bydleli V Bašce Vodě, k moři udávali sice 300 metrů, ale šli jsme to 20 minut – do kopce snad 90%. :) Udělali jsme si několikrát také výlet na pláž v Bibinje, je to sice dál ale vyplatí se, Centrum městěčka je pěkné a pláže nejsou moc obsazené. Byli jsme se také vykoupat v Primoštenu a Šibeniku – krásné pláže ale už více lidí.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Bazén i okolí penzionu čisté, taktéž kuchyně. V okolí v podstatě není moc domů, což se nám líbilo. Právě na zmiňované Bašce je to šíleně přehuštěné, domy jsou tam několik metrů vedle sebe. Tady je to „vzdušnější“ ale vzdálenosti samozřejmě větší. Obchod je asi 5 minut pěšky, restaurace 10 minut.

Nadšeni jsme byli Zadarem, který je (dle našeho názoru) zajímavější, než třeba Split. Nechejte si ale od delegátky doporučit, co navštívit.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Během našeho pobytu jsme měli možnost hovořit s lidmi ze dvou turnusů a v průměru si troufáme odhadnout, že více jak 90% z nich zde bylo spokojeno. Pokud se hosté předem smířili s větší vzdáleností od moře, tak je zde nepřekvapí nic negativního.

S klidným svědomím bychom tento penzion doporučili, což také budeme dělat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání