Napsat recenzi

Čtyřlůžko u Krizmaničů

Recenze hotelu Apartmánový dům Krizmanič (Chorvatsko - Ugljan - Ugljan město)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 260x
Recenze se líbila: 586 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Pan a paní K****i jsou sympatičtí lidé, komunikace s nimi je bezproblémová. S paní se dá mluvit anglicky, s panem K***** jsme mluvili každý ve svém jazyce a vždy jsme se nějak domluvili. S čím jsme nebyli spokojeni je velikost apartmánu a s tím související problémy. Dále nám vadila nedostatečná izolace od střechy. Bez klimatizace se nedalo v apartmánu moc existovat. V noci jsme museli mít samozřejmě otevřené okno a tak se k nám dostalo mnoho komárů... Nebýt terasy, která nabízela dobrý výhled a alespoň mírný větřík, tak bychom ubytování hodnotili o dost hůř.

Před třemi lety jsme byli za stejné peníze (ne-li nižší) v apartmánu na Pagu a ten byl na podstatně vyšší úrovni.

Oblast Pašmanu a Ugljanu pro klidnou dovolenou doporučuji, ale příště bych se určitě ubytoval v jiném apartmánovém domě.

Ubytování  průměrně (2/5)

Celý dům obsahuje 8 nebo 9 apartmánů, to znamená, že jsou malé a nahuštěné na sobě. Celkově připomíná apartmánový dům králíkárnu. Schody do nejvyššího patra jsou velmi úzké a člověk se ještě musí vyhýbat otevřeným okenicím, aby se nepraštil do hlavy. Cestou nahoru potkává několik rodin, kteřé mají minimalistické posezení v mezipatrech a na patrech hned vedle schodiště (v takovém průchoďáku bych vysedávat nechtěl). Když jsme poprvé vyšli nahoru, kde jsme měli bydlet, zjistili jsme, že sdílíme terasu s rodinou, která má apartmán hned vedle nás. O tom se nikde nedočtete. Fotografie apartmánu jsou stejné pro všechny - evidentně nafotili jen to, co se bude líbit. Fotka terasy je situována k pravému okraji terasy, aby nebylo vidět, že je vlevo ještě jedno posezení.

Co na fotografiích neuvidíte je kuchyňský kout, který je tak malý, že se tam nevejde pomalu ani jeden člověk. Např. když chcete mýt nádobí, musíte se nacpat mezi bojler a dřez, což zvládne jen zkušená hadí žena, lednice se otevírá v opačném směru, než by dávalo smysl, takže si tím zablokujete přístup do kuchyňského koutu a do lednice se musíte naklánět horem přes dvířka. Vařič je umístěný přímo na lednici, geniální. Mrazák skoro nemrazí, lednice kupodivu tak nějak funguje. Ale museli jsme jí mít puštěnou neustále na plný výkon. V kuchyni je jen stůl a čtyři židle a velká šatní skříň (pouze) na ramínka. To nikdo z nás nepochopil. Není kam uskladnit oblečení, není kam uskladnit jídlo na vaření. Kuchyňský kout neobsahuje troubu. Jen dvouplotýnkový vařič.

V koupelně je neuvěřitelné horko, ale okénko se nedá otevřít, protože mu v tom brání konstrukce sprchového koutu. To je další řemeslnická perlička. Možná by šlo vysadit z pantů a při odjezdu zase vrátit, ale to jsme nezkoušeli. Odpad ve sprchovém koutě a v umyvadle špatně odtéká.

První ložnice má dvě spojené postele, jedna matrace má proleželý důlek. Do ložnice už se dále vejdou jen dva noční stolky, které byly v době našeho příjezdu pěkně zaprášené. Není místo, kam jinam si dát oblečení. Druhá ložnice je tak malá, že se do ní nevejdou postele vedle sebe (uličky u zdi by nebyly dostatečně široké) a proto musí být napříč. V této ložnici už je jen jeden noční stolek. V koutě je složená přistýlka, ale moc nerozumím tomu, kde by jí jako chtěli majitelé rozkládat. Opravdu v celém apartmánu není na přistýlku místo. Možná na terase.

Terasa obsahuje dvě plastová lehátka, dva stolky - u každého jsou dvě slušnější židle a dvě obyčejné plastové, které se pod mými 90ti kily nepříjemně prohýbaly. Celý apartmán je vlastně dimenzován pro dva dospělé a dvě děti - v kuchyni jsou jen dvě skleničky na víno a dvě 0,3l skleničky, zbytek jsou dvoudecky.

Co můžu uvést jako pozitivní je výhled z terasy a možnost pozorování noční oblohy.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravování vlastní, popř. v restauracích - v žádné z restaurací v okolí se nám nestalo, že by nám nechutnalo a ceny jsou tam také poměrně příznivé

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Viz. ubytování

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je kamenitá, tak jak je viditelné na fotkách. Pro starší nebo méně pohyblivé lidi může být nepříjemný kopec, který musí vyšlápnout od pláže k apartmánovému domu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Dělali jsme výlety po Pašmanu i Ugljanu a je tam opravdu klid, dobré restaurace a celkem levno. Na české se to samozřejmě přepočítávat nesmí.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Člověk se přizpůsobí všemu, takže se nám celkově dovolená líbila. :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání