Napsat recenzi

Září 2012

Recenze hotelu Kemp Porat *** (Chorvatsko - Pag - Povljana)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 874x
Recenze se líbila: 625 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

K moři jsme se vydali hlavně kvůli dětem, a do kempu proto, že je to levnější než apartmán. Samozřejmě jsme nečekali žádný luxus, ale první pohled nás zaskočil. Ale krásné a čisté moře nám vše vynahradilo. Nicméně příště budeme volit jinou formu ubytování.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Stan který jsme dostali byl šílený. Přijeli jsme když docela dost pršelo, ve stanu bylo mokro, teklo tam a polštáře i deky byly mokré. Stan byl dost plesnivý. Nedokážu si představit, že bych strávila jedinou noc, už jen kvůli dceři, která má alergii na plísně. Po stížnostech delegátce, že v tomto stanu nebudeme, nám dala jiný, ale museli jsme čekat, až odjedou všichni co tam byli před námi, protože v tom stanu měli kufry. Ten jsme si pak museli sami uklidit a přenést si matrace z toho plesnivého ( ty naštěstí mokré nebyly ). A aby toho nebylo málo, u tohoto stanu bylo vosí hnízdo. Vosy byly dost agresivní, za chvilku jsem dostala já i přítel žihadlo, děti stihli utéct. Vosy prý už likvidovali minulý týden, ale bez výsledku. Nám se je podařilo do druhého dne zničit. Přítel pak celý týden stan různě opravoval a " vylepšoval " - upevňoval tyčky, přivazoval plachtu... Ale zvykli jsme si, nakonec to nebylo tak strašné.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně - bílý chleba, kostička másla, marmeláda, asi dvakrát nějaký salám a sýr, dvakrát kobliha a poslední snídaně párky. To vše se dalo, ovšem ten slaný čaj jsme pít nemohli.

Obědy a večeře - chodilo se do vzdálené restaurace Lanterna - strava jako v horší školní jídelně - polévka k večeři byla z pytlíku, jídlo nekořeněné. Ale sníst se to dalo.

V kempu je sice pitná voda, ale je mírně slaná. Mě to vadilo, takže jsme vodu kupovali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení ve stanech nic moc. Na to, že stany byly pro čtyři, tam bylo dost málo nádobí - 2 hrnečky, sklenička žádná, 2 lžíce a 2 příbory, 2 umělohmotné talíře. Co se týká elektřiny - prodlužovačka v katasrofálním stavu, měla vypálené zásuvky. Naštěstí jsme měli vlastní. Několik stanů je vždy propojeno, takže se nám stávalo, že když někdo potřeboval více zásuvek, tak vypojil co nepotřeboval a byli jsme bez proudu.

U sprch byly roztrhané závěsy, někde chyběly kohoutky, někde i sprcha. Venkovní sprchy byly podobné, ale nebylo tam osvětlení. Záchody nebyly zrovna nejčištější, ale šlo to.

Slečna delegátka byla dosti mladá, milá, ale moc toho nevěděla. Chtěli jsme vědět kolik stojí vstup a jak je to daleko do Národního parku Krka nebo Kornati, ale nedozvěděli jsme se to.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž oblázková, moře krásně čisté. Výborná zmrzlina a káva hned u pláže.

Na potápění to moc není, nejsou tam skoro žádné skály. I když sem tam se něco najde - krab, hvězdice a rybičky. Děti si dokonce našli skálu a skákali jsme do moře, to bylo pěkné.

Je tam i léčivé bahno - tedy aspoň to píší. Něco na tom asi bude, protože to strašně smrdí. A matlá se tam s tím i dost lidí. Já to nezkoušela, ale přítel se celý namatlal a ještě druhý den smrděl :-).

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Městečko je to docela malé, celkem nové. Ještě nedávno nebylo pod kempem nic. Teď je tam spousta apartmánů. Kolem pláže je pěkná cesta lemovaná palmami. U kempu je malý obchod. Vodu na pití a vaření doporučuji koupit v restauraci kousek od Lanterny, mají jí tam 6 litrů za 10 kun ( v obchodě stála 16 kun ). A taky v té restauraci dobře vaří.

Pokud jste autem, je to jednodušší. My se jeli podívat do Zadaru, byli jsme v Národním parku Krka ( jsou tam krásné vodopády a můžete se tam i vykoupat ), byli jsme v Ninu, v Pagu.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem je asi takový - přišel jsem, zažil jsem, ale vícekrát nemusím.

Ovšem v těch nových chatkách co mají vzadu v kempu bych klidně bydlela. Ale do těch stanů už fakt ne - jedině snad že by nebyly plesnivé...

Ale vzhledem k tomu, že to nebylo drahé, tak to šlo.

Jinak se nám líbilo. Počasí nám sice moc nevyšlo - v sobotu lilo, v neděli bylo pěkně, pak asi tři dny zataženo, i když odpoledne se to celkem vybralo a leželi jsme u moře, ale bylo teplo. Tak jsme jezdili na výlety. Opravdu hezky se udělalo až v pátek a v sobotu jsme měli odjet. Zjistili jsme, že má být krásně až do středy tak jsme si dovolenou ještě o čtyři dny prodloužili, ale už v apartmánu. Za stan chtěli 30 euro za noc ( tak je to prý normálně, když to není přes tu cestovku ), za apartmán jsme dali 40 euro ( vyspalo by se tam i 9 lidí, takže pro dvě rodiny ideální ).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 40 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pag - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání